پلو و چلو
برنج قهوه ای جزو غلات سبوسدار محسوب می شود و به دلیل اینکه فقط پوسته بیرونی آن گرفته شده است بسیار مغذی می باشد. برنج قهوه ای به دلیل اینکه جزو غلات سبوس دار می باشد به زمان پخت بیشتری نیاز دارد.برنج قهوه ای سه برابر برنج سفید دارای فیبر می باشد.
کلم پلو شیرازی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای محلی شیراز می باشد، شیرازی های عزیز وقتی می خواهند برای مهمانی سنگ تمام بگذارند کلم پلو درست می کنند.کلم پلو شیرازی با سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی می باشد.
پلو مکزیکی تند از آن دست غذاهای تند و خوش عطر است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای تند و تیز و کمی شیرین هستید حتما این پلو مخلوط مکزیکی را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
آلبالو پلوغذای خوشرنگ و دلبر ایرانی است. آلبالو پلو را به دو روش کته و آب کش می توان تهیه کرد. در این پست عشق آشپزی روش کته آلبالو پلو که بسیار خوشرنگ می باشد را آموزش می دهیم.
باقالی پلو غذای ثابت مجالس می باشد که بسیار محبوب و لذیذ است. در عشق آشپزی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را آموزش داده ایم در این پست طرز تهیه باقالی پلو با گوشت را آموزش می دهیم. برای تهیه باقالی پلو با گوشت قسمت ماهیچه و گردن گوسفندی توصیه می شود.
اگر از طرفداران اسفناج هستید حتما دست به کار شوید وته چین اسفناج نرم و لطیف را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. بسیار ساده و راحت می باشد.
استانبولی پلو،استامبولی پلو، اسلامبولی پلو و یا حتی دمی گوجه، برای نام این خوشمزه بی حاشیه روایات مختلفی وجو دارد. اما چه فرقی دارد اسمش چه باشد، مهم عطر و طعم و سیری ناپزیری این غذا می باشد که انسان را مبهوت سادگی و طعمش می کند.
دمپختک یا دمی باقالی یکی از پلوهای مخلوط و خوشمزه ایرانی می باشد. عطر و طعم بی نظیر این پلو مخصوصا ته دیگ برشته آن منحصر به فرد است. معمولا دمپختک را با نیمرو سرو می کنند. دمپختک یکی از غذاهای تهران می باشد.
لوبیا پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در مناطق مختلف ایران به روش های مختلفی پخته می شود.لوبیا پلو به دو روش کته و آبکش درست می شود. در روش آبکش شکل ظاهری زیباتری دارد. بنا به ذائقه درلوبیا پلو گوشت تیکه ای،گوشت چرخ کرده و یا مرغ استفاده می شود.
ته چین غذای مجلسی و خوش عطر و بسیار خاطره انگیز و نوستالژی است که مورد علاقه بسیاری از ایرانیان می باشد. در این پست عشق آشپزی ته چین مجلسی رستورانی را آموزش می دهیم.
باقالی پلو یک غذای خوشمزه است که جایگاه ویژه ای در مهمانی و مجالس دارد. باقالی پلو با مرغ یا گوشت سرو می شود. باقالی پلو با گوشت ماهیچه لذیذ تر است. ذر این پست عشق آشپزی باقالی پلو با مرغ را آموزش می دهیم.