ترشی زنجبیل

ترشی زنجبیل

ترشی زنجبیل، ترشی متفاوت و خوشمزه

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 180 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

ترشی زنجبیل با هر ترشی دیگری که تا الان خورده اید متفاوت می باشد. ترشی زنجبیل حس چشایی شما را به بازی میگیرد. هنگامی که مقداری از آن را در دهان قرار می دهید همزمان چند مزه تندی، ترشی و شیرینی را احساس می کنید. ترشی زنجبیل معمولا کنار سوشی سرو می شود اما خوردن این ترشی خوشمزه در کنار غذاهای دیگر نیز خالی از لطف نیست. در عشق آشپزی ترشی زنجبیل را به ساده ترین روش آموزش می دهیم.

طرز تهیه ترشی زنجبیل:

e18d4538-2958-43b2-94fb-a94f4a4d9322.jpg

ابتدا زنجبیل را خوب بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس به کمک رنده ورقه کن یا پوست کن، زنجیل را به صورت ورقه های باریک و نازک در بیاورید. 

سپس زنجبیل های ورقه شده را داخل کاسه ای بریزید و روی آن را سرکه بریزید و بگذارید کمی بماند.

5688a3b7-0bc6-42e2-ae09-71e8909c60d8.jpg

در قابلمه کوچکی آب، نمک و شکر را بریزید و بگذارید روی شعله ملایم تا به جوش بیاید. 

0c2714c7-c6c4-4ee9-8223-c02e9556fbf5.jpg

هنگامی که آب به جوش آمد زیر آن را خاموش کنید و سپس زنجبیل و سرکه را به مواد اضافه کنید. بگذارید داخل همان ظرف بماند تا هم زنجبیل کمی نرم شود و هم سرد شود.

1e256173-ef9d-4f9b-8341-5ff6207e6823.jpg

در شیشه ای که می خواهید ترشی را در آن نگه دارید مقداری تربچه حلقه شده یا چند تکه کلم بنفش بریزید.

بعد از سرد شدن، تمامی مواد را درون شیشه و روی کلم ها بریزید.

f288dc06-4241-453d-a624-86d6ec8920d8.jpg

در شیشه را محکم کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از 24 ساعت ترشی زنجبیل آماده خوردن می باشد.

تربچه و کلم بنفش در طعم و مزه ترشی زنجبیل نقشی ندارد و صرفا جهت رنگ زیبایی است که به ترشی می دهد.

4a2830e5-4cc7-4707-af2f-3ec7abecdc57.jpg

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر


میزان سختی

مواد لازم

  • زنجبیل 200 گرم
  • سرکه 1.3 پیمانه
  • کلم بنفش یا تربچه مقداری
  • آب 0.5 لیتر
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
لینک کوتاه
short link icon