
ترشی زنجبیل با هر ترشی دیگری که تا الان خورده اید متفاوت می باشد. ترشی زنجبیل حس چشایی شما را به بازی میگیرد. هنگامی که مقداری از آن را در دهان قرار می دهید همزمان چند مزه تندی، ترشی و شیرینی را احساس می کنید. ترشی زنجبیل معمولا کنار سوشی سرو می شود اما خوردن این ترشی خوشمزه در کنار غذاهای دیگر نیز خالی از لطف نیست. در عشق آشپزی ترشی زنجبیل را به ساده ترین روش آموزش می دهیم.
طرز تهیه ترشی زنجبیل:
ابتدا زنجبیل را خوب بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس به کمک رنده ورقه کن یا پوست کن، زنجیل را به صورت ورقه های باریک و نازک در بیاورید.
سپس زنجبیل های ورقه شده را داخل کاسه ای بریزید و روی آن را سرکه بریزید و بگذارید کمی بماند.
در قابلمه کوچکی آب، نمک و شکر را بریزید و بگذارید روی شعله ملایم تا به جوش بیاید.
هنگامی که آب به جوش آمد زیر آن را خاموش کنید و سپس زنجبیل و سرکه را به مواد اضافه کنید. بگذارید داخل همان ظرف بماند تا هم زنجبیل کمی نرم شود و هم سرد شود.
در شیشه ای که می خواهید ترشی را در آن نگه دارید مقداری تربچه حلقه شده یا چند تکه کلم بنفش بریزید.
بعد از سرد شدن، تمامی مواد را درون شیشه و روی کلم ها بریزید.
در شیشه را محکم کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از 24 ساعت ترشی زنجبیل آماده خوردن می باشد.
تربچه و کلم بنفش در طعم و مزه ترشی زنجبیل نقشی ندارد و صرفا جهت رنگ زیبایی است که به ترشی می دهد.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
میزان سختی
مواد لازم
- زنجبیل 200 گرم
- سرکه 1.3 پیمانه
- کلم بنفش یا تربچه مقداری
- آب 0.5 لیتر
- نمک 1 قاشق چای خوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری