کوکی زنجبیلی

کوکی زنجبیلی

کوکی زنجبیلی مخصوص کریسمس

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 1690 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

طرز تهیه کوکی زنجبیلی:

کوکی زنجبیلی ساده و خوشمزه که خیلی سریع آماده می شود.
کره را به دمای محیط برسانید بعد با همزن برقی خوب کره را بزنید ، بعد  شکر را اضافه و دوباره هم بزنید.،  به کره، شیره سیاه(انگور، خرما،توت و...) و  تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.

e26d9165-e6a1-4afd-964a-ab6d7aa0e6ed.jpg

آرد را با بیکینگ پودر،  پودر زنجبیل،  پودر دارچین و نمک مخلوط و بعد الک کنید و خوب با همه مواد مخلوط کنید تا خمیر یکدست و لطیف شود. بعد خمیر را داخل  نایلون بگذارید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از نیم ساعت روی تخته کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به قطر حدود نیم سانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه قالب میزنیم. روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی پهن کرده اید و کمی چرب شده است با فاصله حدود 2 سانت بچینید. سپس در فری که 10 دقیقه قبل گرم شده  با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید. بعد از 10 دقیقه از فر خارج کنید. اجازه دهید خنک شود و سپس از روی سینی فر بردارید.

کوکی زنجبیلی خوشمزه شما آماده است.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 4 نفر


میزان سختی

مواد لازم

  • کره 125 گرم
  • آرد 3 پیمانه
  • شکر 3/4 پیمانه
  • شیره انگور 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زنجبیل 2 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
لینک کوتاه
short link icon