
طرز تهیه کوکی زنجبیلی:
کوکی زنجبیلی ساده و خوشمزه که خیلی سریع آماده می شود.
کره را به دمای محیط برسانید بعد با همزن برقی خوب کره را بزنید ، بعد شکر را اضافه و دوباره هم بزنید.، به کره، شیره سیاه(انگور، خرما،توت و...) و تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
آرد را با بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین و نمک مخلوط و بعد الک کنید و خوب با همه مواد مخلوط کنید تا خمیر یکدست و لطیف شود. بعد خمیر را داخل نایلون بگذارید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از نیم ساعت روی تخته کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به قطر حدود نیم سانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه قالب میزنیم. روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی پهن کرده اید و کمی چرب شده است با فاصله حدود 2 سانت بچینید. سپس در فری که 10 دقیقه قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید. بعد از 10 دقیقه از فر خارج کنید. اجازه دهید خنک شود و سپس از روی سینی فر بردارید.
کوکی زنجبیلی خوشمزه شما آماده است.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 4 نفر
میزان سختی
مواد لازم
- کره 125 گرم
- آرد 3 پیمانه
- شکر 3/4 پیمانه
- شیره انگور 1/3 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- زنجبیل 2 قاشق چای خوری
- دارچین 1 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری