
بیسکوئیت از کلمه لاتین bis( دو بار ) و coquere(پخته شده) گرفته شده است که به معنای 2 بار پخته شده می باشد. این نام از شیوه پخت بیسکوئیت گرفته شده است زیرا ابتدا آن را پخته و سپس داخل فر قرار می دادند تا به آرامی خشک شود. در این پست عشق آشپزی بیسکوئیت کره ای خوشمزه را آموزش می دهیم.
طرز تهیه بیسکوئیت کره ای دو رنگ
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و شکر را با غذاساز یا همزن برقی به خوبی مخلوط کنید تا کرمی و لطیف شود. سپس تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط کنید تا یکدست و لطیف شود.
در مرحله بعد آرد و بیکیگ پودر را الک کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا خمیری شکل شود. در این مرحله به کمک همزن دستی باید خمیر را مخلوط کنید.
خمیر باید کاملا یکدست و لطیف باشد.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. شکلات ذوب شده و پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط کتید تا خمیر کاملا شکلاتی شود.
بعد از هر خمیر 4 تکه کوچک خمیر جدا کنید و هر تکه را جداگانه در دست به صورت توپک در بیاورید. سپس توپک ها را یک در میان و به صورت دایره کف دست بچینید. سپس به فشار دست دیگر روی خمیر را صاف کنید.
درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر بیسکوئیت ها را با فاصله 5 سانت درون سینی قرار دهید.
فر را گرم کنید سپس بیسکوئیت ها را با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
در نظر داشته باشید که دمای فرهای مختلف باهم متفاوت می باشد پس حتما بعد از 10 دقیقه چک کنید اگر نیاز به پخت داشت مجددا چند دقیقه دیگر نیز اجازه دهید تا بپزد.
بعد از پخت اجازه دهید بیسکوئیت ها کمی خنک شود سپس از کاغذ روغنی به راحتی جدا کنید.
بیسکوئیت کره ای دو رنگ که مانند بیسکوئیت های بای می باشد آماده است تا کنار چای و قهوه عصرانه میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 4 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- آرد 2.5 پیمانه
- شکر 120 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- کره 200 گرم
- شکلات 30 گرم
- پودر کاکائو 20 گرم
- بیکینگ پودر 1 چهارم قاشق چای خوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری