بیسکوئیت کره ای دو رنگ

بیسکوئیت کره ای دو رنگ

بیسکوئیت ترد و خوشمزه خانگی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 1890 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

بیسکوئیت از کلمه لاتین bis( دو بار ) و coquere(پخته شده) گرفته شده است که به معنای 2 بار پخته شده می باشد. این نام از شیوه پخت بیسکوئیت گرفته شده است زیرا ابتدا آن را پخته و سپس داخل فر قرار می دادند تا به آرامی خشک شود. در این پست عشق آشپزی بیسکوئیت کره ای خوشمزه را آموزش می دهیم.

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای دو رنگ

ابتدا کره به دمای محیط رسیده و شکر را با غذاساز یا همزن برقی به خوبی مخلوط کنید تا کرمی و لطیف شود. سپس تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط کنید تا یکدست و لطیف شود.

aa53c19d-2bb7-4f78-98be-3fdc86375bca.jpg

در مرحله بعد آرد و بیکیگ پودر را الک کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا خمیری شکل شود. در این مرحله به کمک همزن دستی باید خمیر را مخلوط کنید. 

2852d9c9-2df7-4536-989e-7276b3eff1df.jpg

خمیر باید کاملا یکدست و لطیف باشد.

54d3cf18-f4b2-4a4a-a33f-5ce8f75c6f99.jpg

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. شکلات ذوب شده و پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط کتید تا خمیر کاملا شکلاتی شود.

1cdc049e-498f-4976-b7ce-3303c0a679c7.jpg

بعد از هر خمیر 4 تکه کوچک خمیر جدا کنید و هر تکه را جداگانه در دست به صورت توپک در بیاورید. سپس توپک ها را یک در میان و به صورت دایره کف دست بچینید. سپس به فشار دست دیگر روی خمیر را صاف کنید.

67de631b-a4a7-430b-9d78-e1525a5a2337.jpg

درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر بیسکوئیت ها را با فاصله 5 سانت درون سینی قرار دهید.

فر را گرم کنید سپس بیسکوئیت ها را با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

در نظر داشته باشید که دمای فرهای مختلف باهم متفاوت می باشد پس حتما بعد از 10 دقیقه چک کنید اگر نیاز به پخت داشت مجددا چند دقیقه دیگر نیز اجازه دهید تا بپزد. 

بعد از پخت اجازه دهید بیسکوئیت ها کمی خنک شود سپس از کاغذ روغنی به راحتی جدا کنید.

2ece975c-ac82-42a3-bc33-182450661628.jpg

بیسکوئیت کره ای دو رنگ که مانند بیسکوئیت های بای می باشد آماده است تا کنار چای و قهوه عصرانه میل کنید.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 4 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • آرد 2.5 پیمانه
  • شکر 120 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 200 گرم
  • شکلات 30 گرم
  • پودر کاکائو 20 گرم
  • بیکینگ پودر 1 چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
لینک کوتاه
short link icon