
کلوچه سیب یک کلوچه خوشمزه و بسیار آسان می باشد که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. این کلوچه خانگی را در عشق آشپزی به شما آموزش خواهیم داد تا برای عصرانه و میان وعده تهیه و نوش جان نمایید.
طرز تهیه کلوچه سیب
قبل از هر کاری حتما نیم ساعت قبل از شروع کار تمامی مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
ابتدا کره را ذوب کنید. دقت داشته باشید که نباید داغ شود، فقط کمی ذوب شود. سپس سیب را پوست گرفته و به صورت حبه قندی کوچک خرد کنید.
در مرحله بعد تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل ظرف گودی ریخته و با همزن خوب مخلوظ کنید تا مواد یکدست و کرمی شود.
سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مخلوط شود.
در مرحله بعد آرد و بیکینک پودر را با هم الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و به کمک همزن دستی آرد را به خوبی مخلوط کنید.
سپس سیب خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در این مرحله خمیری شکل و چسبنده می شود که به سختی می توان آن را هم زد.
درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی روی آن را پرب نمایید. به کمک قاشق اسکوپ بستنی از خمیر بردارید و با فاصله روی سینی فر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید روی کلوچه ها کمی دارپین بپاشید.
سپس سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 165 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 25 دقیقه قرار دهید.
بعد از 15 دقیقه یکبار به کوکی ها سر بزنید اگر نیاز به پخت داشت مجددا بگذارید بپزد. این چک کردن به این دلیل می باشد که دمای فرها با هم متفاوت می باشد.
بافت کلوچه سیب خوشمزه را در تصویر فوق مشاهده می کنید.
با این مقدار مواد شما حدود 10 عدد کلوچه سیب متوسط خواهید داشت.
این کلوچه سیب خوشمزه را در منزل تهیه و در کنار خانواده لذت ببرید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
میزان سختی
مواد لازم
- آرد 1 پیمانه
- شکر 1.2 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- کره 100 گرم
- سیب 2 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- وانیل 1.2 قاشق چای خوری
- دارچین به میزان لازم