
مرغ با سس پرتقال طعم بسیار مطبوع دارد. طعمی ملس و لذت بخش. در این پست عشق آشپزی این غذای خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه مرغ با سس پرتقال
ابتدا مرغ را درون ظرف درب دار بریزید. سپس پیاز، سیر، آب لیمو، زعفران و مقداری از آب پرتقال را روی مرغ بریزید و به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت که مرغ مزه دار شد مواد را از مرغ جدا کنید.
درون تابه کره و کمی روغن بریزید و مرغ را درون کره سرخ کنید. سپس مرغ را از تابه خارج کنید. درون همان تابه یک قاشق آرد به همراه زردچوبه و فلفل تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
سپس 2 لیوان آب را درون قابلمه اضافه کنید. هنگامی که جوش آمد مرغ و نمک را اضافه کنید. و بگذارید مرغ با شعله کم به خوبی بپزد. برای پخت مرغ 2 ساعت زمان نیاز می باشد. اواسط زمان پخت آب پرتقال و زعفران دم کرده را اضافه کنید و بگذارید خورش به خوبی جا بیفتد و سس غلیظ شود.
مرغ با سس پرتقال آماده است.
همراه با کته ایرانی فرد اعلا سرو کنید.
نوش جان.
نکته های مرغ پرتقالی
- توجه داشته باشید آب پرتقال طبیعی نباید مدت زیادی مانده باشد زیرا تلخ می شود. بهتر است در همان لحظه که نیاز است آب پرتقال گرفته و استفاده شود.
- انتخاب مرغ کاملا سلیقه ای می باشد و می توان بنا به سلیقه افراد ران یا سینه انتخاب کرد.
- افزودن آرد فقط برای غلظت سس می باشد. در صورت تمایل می تواند حذف گردد.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- مرغ 200 عدد
- پیاز 1 عدد
- آب پرتقال 2 لیوان
- سیر 2 عدد
- آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
- آرد 1 قاشق غذا خوری
- کره 50 گرم
- زعفران به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه نوک قاشق چای خوری