
کینوا
کم کالری پر خاصیت
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
33 کالری
پیشتر در عشق آشپزی در رابطه با خواص کینوا گفته شده است و چند نوع غذا با کینوا آموزش داده شده است. در این پست نحوه پخت کینوا ساده را آموزش خواهیم داد.
کینوا ساده می تواند کنار غذا سرو شود و یا در انواع سالاد استفاده شود.
نحوه پخت کینوا
ابتدا کینوا را بشویید. سپس درون قابلمه بریزید. روی کینوا آب، نمک و فلفل اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید، هنگامی که آب جوش آمد کمی آب لیمو به کینوا اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.
به دلیل اینکه کینوا کمی بی مزه است به آن آب لیمو اضافه می کنیم. حدف یا جایگزین کردن با چیزهای دیگری مانند آب مرغ یا ادویه دلخواه کاملا سلیقه ای می باشد.
کینوا پخته شده را به مدت 3 روز می تواندی در یخچال نگه دارید و در کنار غذا و داخل سالاد استفاده کنید.
از کینوا که به آن خاویار سبز هم می گویند بسیار استفاده کنید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- کینوا نصف پیمانه
- آب 1/5 پیمانه
- آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری