پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی نرم و لطیف

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 220 کالری

پوره سیب زمینی (Mashed potato) یکی از محبوب ترین دورچین ها محسوب می شود. اغلب پوره سیب زمینی کنار غذاهای گوشتی مانند استیک و سبزیجات سرو می شود. پوره سیب زمینی بسیار راحت تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. یکی از راحت ترین روش های پوره سیب زمینی را در این پست عشق آشپزی آموزش خواهم داد.

طرز تهیه پوره سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را به کمک برس خوب بشویید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به قطعات 4 تکه ای تقسیم کنید.

سیب زمینی ها را درون قابلمه بریزید، سپس به سیب زمینی آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها به اندازه 5 سانت با آب پوشیده شود.

بعد از حدود 30 دقیقه کمی نمک درون قابلمه بریزید و مجددا به مدت 10 دقیقه بگذارید بپزد.

وقتی سیب زمینی کاملا پخته شد از قابلمه خارج کنید، وقتی هنوز داغ است به آن نمک، فلفل،زعفران، شیر و کره را اضافه کنید و به کمک گوشت کوب یا پوره کن سیب زمینی را خوب بگوبید تا تمامی مواد با هم مخلوط شود و بافت پوره نرم، لطیف و یکدست شود.

پوره سیب زمینی را می توان کنار انواع استیک و غذاهای گوشتی سرو کرد.

به همین راحتی پوره سیب زمینی خوشمزه آماده است.

نوش جان.

نکته پوره سیب زمینی

  • اضافه کردن زعفران کاملا سلیقه ای می باشد و صرفا جهت خوشرنگ شدن پوره سیب زمینی است که قابل حذف شدن است.
  • برای اضافه کردن نمک در مرحله دوم حتما میزان نمکی که هنگام پخت اضافه شده است را در نظر داشته باشید.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • سیب زمینی 200 گرم
  • شیر نصف لیوان
  • کره 50 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زعفران 2 قاشق مربا خوری
لینک کوتاه
short link icon