
سالاد سزار
سالاد کامل و پرطرفدار
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
1 کالری
سالاد سزار یک سالاد خوشمزه و پرطرفدار است که امروزه در بیشتر رستوران ها سرو می شود. سالاد سزار توسط سزار کاردینی Caesar Cardini که یک مهاجر ایتالیایی بوده و در مکزیک و ایالات متحده در صنعت غذا و رستوران مشغول بوده است ابداع شده است.
این سالاد خوشمزه از ترکیب کاهو رسمی، تکه های نان تست شده و مرغ گریل شده و پنیز پارمسان تهیه می شود که در این پست عشق آشپزی سالاد سزار خوشمزه و فوت و فن های آن را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه سالاد سزار
سالد سزار مرحله به مرحله:
- ابتدا کاهو رسمی را شسته، بگذارید آب آن کشیده شود، سپس با دست به قطعات درشت خرد کنید.
- گریل را روشن کنید تا گرم شود.
- فیله مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آب لیمو و روغن زیتون مزه دار کرده و گریل کنید. به مدت 3 دقیقه کافی است تا فیله ها گریل شود. اگر به مدت طولانی گریل شود مرغ خشک شده و بافت آبدار و نرم خود را از دست می دهد. بعد از گریل شدن فیله ها را برش های عرضی و اریب بزنید.
- گوشه های نان تست را با چاقو ببرید و نان ها را به قطعات کوچکتر برش بزنید. روی نان ها روغن زیتون بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس نان ها را گریل کنید تا ترد و برشته شود.
طرز تهیه سس سالاد سزار
سیر، فلفل سیاه، سس مایونز، سس خردل، سرکه، روغن زیتون، نمک و مقداری از پنیر پارمسان را درون مخلوط کن ریخته و تمامی مواد را به خوبی مخلوط کنید. در صورتی که غلظت مناسب را نداشت کمی آب به سس اضافه کنید.
خب در این مرحله تمامی مواد آماده می باشد. و به قسمت جذاب درست کردن سالاد سزار خوشمزه می رسیم.
ابتدا یک لایه کاهو خرد شده درون ظرف مورد نظر بریزید، سپس روی کاهو یک لایه نان گریل شده، سپس یک لایه مرغ گریل و خرد شده بریزید سپس در لایه بعد پنیر پارمسان بریزید.همینطور لایه لایه مواد را بریزید تا ظرف پر شود. در مرحله آخر سس خوشرنگ و جذاب را اضافه کنید.
سالاد سزار جذاب آماده است.
نوش جان.
نکته های سالاد سزار
- در دستور اصلی سالاد سزار از زرده تخم مرغ خام و سس ووسترشر استفاده می شود اما سس ووسترشر به دلیل در دسترس نبودن حذف گردید و زرده تخم مرغ به دلیل اینکه ممکن است در تخم مرغ خام باکتری سالمونلا وجود داشته باشد که بسیار خطرناک می باشد، زرده تخم مرغ نیز حذف گردید.
- سالاد سزار به هیچ وجه گوجه فرنگی ندارد و گوجه فرنگی ها صرفا تزیینی می باشد.
- برای سس سالاد می توان از اسفناج هم در ترکیب سس استفاده کرد که بسیار جذاب تر می شود.
- بهتر است از قسمت های وسط کاهو که روشن تر و تردتر هستند استفاده شود.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- کاهو 1 بته
- فیله مرغ 150 گرم
- نان تست 5 عدد
- پنیر پارمسان 100 گرم
- سس مایونز 50 گرم
- سس خردل 50 گرم
- پودر سیر به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- سیر 3 عدد
- سرکه 5 قاشق غذا خوری