
خورش ریواس
خورش ترش بهاری
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
739 کالری
خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه بهاری می باشد، زیرا ریواس در فصل بهار به بازار می آید. اگر از طرفداران غذاهای ترش و خوشمزه هستید حتما خورش ریواس را امتحان کنید. در این پست عشق آشپزی دستور ساده خورش ریواس را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه خورش ریواس
ابتدا پیاز را خرد و سرخ کنید. سپس گوشت خورشی را به پیاز اضافه و سرخ کنید. سپس به گوشت زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده وتفت دهید. روی گوشت 3 لیوان آب بریزید و به مدت 2 ساعت بگذارید گوشت بپزد.
سپس ریواس را شسته و پوست نازک روی آن را بگیرید. ریواس را حدود 2 سانت 2 سانت خرد کنید. نعناع و جعفری را نیز شسته و خرد کنید. کمی روغن درون تابه بریزید و سبزی را درون روغن تفت دهید. دقت کنید نعناع و جعفری مانند سبزی قورمه سبزی نباید زیاد سرخ شود. زیرا نعناع به سرعت تلخ می شود.
کمی که سبزی را تفت دادید سبزی را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
نیم ساعت آخر پخت خورش، ریواس خرد شده و نمک را به خورش اضافه کنید. ریواس نباید زیاد پخته شود زیرا سریعا له می شود. نیم ساعت برای پخت ریواس کافی می باشد.
خورش ریواس آماده است با برنج زعفرانی میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- ریواس 200 گرم
- نعناع 100 گرم
- جعفری 200 گرم
- گوشت گوسفند 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم