
برنج قهوه ای
سالم و مغذی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
151 کالری
برنج قهوه ای جزو غلات سبوسدار محسوب می شود و به دلیل اینکه فقط پوسته بیرونی آن گرفته شده است بسیار مغذی می باشد. برنج قهوه ای به دلیل اینکه جزو غلات سبوس دار می باشد به زمان پخت بیشتری نیاز دارد.
برنج قهوه ای سه برابر برنج سفید دارای فیبر می باشد. برنج قهوه ای برای افراد دیابتی و کسانی که به دنبال تناسب اندام می باشد بسیار مناسب می باشد.
نحوه پخت برنج قهوه ای
ابتدا برنج را چند بار با آب سرد بشویید. سپس روی برنج کمی آب بریزید و بگذارید حدود حداقل 1 ساعت درون آب بماند.
سپس برنج را همراه 2 لیوان آب و نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
هنگامی که آب برنج کمتر شد برای طعم بهتر برنج کمی پودر سیر و مقداری روغن زیتون به برنج اضافه کنید،پودر سیر کاملا اختیاری می باشد به همین دلیل در صورت تمایل می توانید حذف کنید. سپس برنج را حدود 30-20 دقیقه دم کنید.
برنج قهوه ای آماده است، می توانید با انواع گوشت و سبزیجات سرو نمایید و از خواص بی نظیر و طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 1 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- برنج قهوه ای 1 پیمانه
- آب 2 پیمانه
- نمک به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری