
سوپ جو دوسر
مقوی و لذیذ
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
0 کالری
سوپ یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین پیش غذاها محسوب می شود. سوپ برای شب های سرد زمستان نیز بسیار مناسب است. در این پست عشق آشپزی سوپ جو دوسر را آموزش می دهیم که علاوه بر طعم لذیذ و عطر بی نظیر آن بسیار مقوی و پرخاصیت است.
طرز تهیه سوپ جو دوسر
ابتدا کمی روغن داخل قابلمه بریزید، سپس پیاز خرد شده را درون روغن ریخته و کمی تفت دهید.
هنگامی که پیاز کمی سبک شد ادویه ( زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر) را به پیاز اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر ادویه آزاد شود.
سپس قارچ ورقه ای خرد شده را اضافه و کمی تفت دهید.
در مرحله بعد هویج رنده شده را به قارچ و پیاز در حال سرخ شدن اضافه و خوب مخلوط کنید.
سپس نخود فرنگی، جعفری خشک یا تازه خرد شده، رب و مرغ را به مواد اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن تمامی مواد و مخلوط کردن آن ها 4 لیوان آب اضافه کنید و با شعله ملایم به مدت 1 ساعت بپزید.
بعد از 1 ساعت نمک اضافه کنید. گوشت مرغ را از سوپ خارج کنید. سپس ریش ریش کرده و مجددا به سوپ اضافه کنید. سوپ غلیظ شده و جا افتاده است.
در ظرف مورد نظر سرو کنید. کمی جعفری یا ریحان خرد شده روی سوپ بریزید و با لیمو تازه میل کنید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 4 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- جو دو سر 50 گرم
- مرغ 100 عدد
- هویج 2 عدد
- قارچ 50 گرم
- پیاز عدد
- نخود فرنگی گرم
- جعفری
- رب گرم
- نمک
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه قاشق چای خوری
- پودر سیر 1