
دمنوش سیب دارچین
دمنوش دلچسب و آرامش بخش
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
0 کالری
دمنوش نوع نوشیدنی است که در آن از ریشه، ساقه، گل، برگ، میوه و پوست میوه گیاه استفاده می شود. اجزای دم نوش را داخل قوری یا لیوان مخصوص دم نوش ریخته، آب جوشیده روی آن میریزیم و به مدت 5-3 دقیقه می گذاریم دم بکشد، سپس نوش جان می کنیم.
طرز تهیه دم نوش سیب و دارچین
ابتدا آب را بگذارید به جوش بیاید. یه عدد سیب را با پوست رنده کنید.
سپس سیب رنده شده، چوب دارچین، زعفران، غنچه گل محمدی و نبات را داخل قوری بریزید.
آب جوشیده را کنار بگذارید تا کمی از جوش بیفتد، سپس داخل قوری بریزید و به مدت 5 دقیقه بگذارید دم بکشد.
دم نوش سیب دارچین آماده است. با یک تکه پای سیب فرد اعلا میل کنید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- سیب 1 عدد
- دارچین چند تکه
- گل محمدی 2 عدد غنچه
- نبات 1 تکه کوچک
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
- آب 2 لیوان