
چغرتمه
چغرتمه یا چخرتمه یا کوکو مرغ
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
0 کالری
کوکو یک پیش غذای خوشمزه ایرانی است که بسیار متنوع می باشد. از انواع کوکو می توان به کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی اشاره کرد که از باقی انواع کوکو شناخته شده تر و محبوب تر هستند، پیش تر این کوکوها در عشق آشپزی آموزش داده شده است.
در این پست می خواهیم کوکو جدید به اسم کوکو مرغ یا چغرتمه را آموزش دهیم. البته لازم به ذکر است چغرتمه در گیلان به عنوان یک نوع خورش سرو می شود، اما ما می خواهیم ورژن کوکو آن را آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و ساده می باشد.
طرز تهیه چغرتمه
ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، کمی فلفل دلمه ای، زردچوبه و فلفل بگذارید آب پز شود. هنگامی که پخت و آب آن به حدود نصف لیوان رسید زیر مرغ را خاموش کنید. مرغ را کنار بگذارید تا خنک شود، آب مرغ را نیز از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
بعد از خنک شدن مرغ را ریش ریش یا رنده کنید.
پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید، نیازی نیست پیاز زیاد سرخ شود تا مانند پیاز داغ گردد، فقط کمی کاراملی و طلایی شود کافی است. بعد از سرخ کردن روغن پیاز را بگیرید و بگذارید خنک شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با همزن تخم مرغ ها را هم بزنید.
سپس نمم، فلفل، زعفران و آب لیمو را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحله بعد پیاز سرخ شده، آب مرغ و مرغ رنده شده را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و تمامی مواد را خوب مخلوط کنید.
کف تابه را چرب کنید و مواد کوکو را داخل روغ داغ بریزید. هنگامی که یک طرف آن سرخ شد، چغرتمه را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی و برشته شود.
کوکو مرغ یا چغرتمه آماده است. می توانید با پوره سیب زمینی، نان، کینوا و برنج سرو و میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- سینه مرغ 1 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- آب مرغ نصف پیمانه
- آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد
- زعفران 5 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم