
طرز تهیه سس وینگرت
سس وینگرت یا وینیگرت Vinaigrette sauce
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
81 کالری
سس دنیای بزرگی دارد، از زمانی که سس ابداع شد خوراکی ها همگی دلچسب تر و دنیا جای بهتری برای زندگی شد. اگر بخواهیم با زبان ساده فرق بین سس و دیپ را بگوییم، این است که سس به خوردنی اضافه می شود ولی خوردنی به دیپ اضافه می شود. سس مثل سس مایونز که به سالاد اضافه می شود و دیپ هم مثل دیپ پنیر یا ماست موسیر که چیپس را درون دیپ پنیر فرو می بریم.
سس وینگرت که یک سس ایتالیایی می باشد، سس بسیار ساده و سالم است که به راحتی می توان در منزل تهیه کرد. ترکیب این سس با تمام سبزیجات و سالادها خوشمزه و دلپذیر است.
طرز تهیه سس وینگرت
ابتدا سیر را ریز رنده کنید. روغن زیتون، سرکه، عسل، سیر رنده شده و نمک را درون شیشه در داری بریزید.
سپس در شیشه را سفت ببندید، و شیشه را محکم تکان دهید. تا تمامی مواد با هم مخلوط شود.
به همین راحتی سس غلیظ و لطیف وینگرت آماده است. می توانید این سس را چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. برای هر بار استفاده باید شیشه را تکان دهید.
نکته های سس وینگرت
- از هر سرکه ای که در دسترس می باشد می توانید استفاده کنید. ما از سرکه سیب استفاده کرده ایم که خواص بسیاری دارد.
- می توانید به مدت 2 روز این سس را درون یخچال نگه دارید.
- در صورت تمایل می توانید 1 قاشق سس خردل نیز به ترکیب سس بیفزایید.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- سرکه 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 9 قاشق غذاخوری
- سیر 1 عدد
- عسل 1 قاشق مربا خوری
- نمک به میزان لازم