طرز تهیه سس وینگرت

طرز تهیه سس وینگرت

سس وینگرت یا وینیگرت Vinaigrette sauce

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 81 کالری

سس دنیای بزرگی دارد، از زمانی که سس ابداع شد خوراکی ها همگی دلچسب تر و دنیا جای بهتری برای زندگی شد. اگر بخواهیم با زبان ساده فرق بین سس و دیپ را بگوییم، این است که سس به خوردنی اضافه می شود ولی خوردنی به دیپ اضافه می شود. سس مثل سس مایونز که به سالاد اضافه می شود و دیپ هم مثل دیپ پنیر یا ماست موسیر که چیپس را درون دیپ پنیر فرو می بریم.

سس وینگرت که یک سس ایتالیایی می باشد، سس بسیار ساده و سالم است که به راحتی می توان در منزل تهیه کرد. ترکیب این سس با تمام سبزیجات و سالادها خوشمزه و دلپذیر است.

 

طرز تهیه سس وینگرت

ابتدا سیر را ریز رنده کنید. روغن زیتون، سرکه، عسل، سیر رنده شده و نمک را درون شیشه در داری بریزید.

سپس در شیشه را سفت ببندید، و شیشه را محکم تکان دهید. تا تمامی مواد با هم مخلوط شود.

به همین راحتی سس غلیظ و لطیف وینگرت آماده است. می توانید این سس را چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. برای هر بار استفاده باید شیشه را تکان دهید.

نکته های سس وینگرت

  • از هر سرکه ای که در دسترس می باشد می توانید استفاده کنید. ما از سرکه سیب استفاده کرده ایم که خواص بسیاری دارد.
  • می توانید به مدت 2 روز این سس را درون یخچال نگه دارید.
  • در صورت تمایل می توانید 1 قاشق سس خردل نیز به ترکیب سس بیفزایید.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • سرکه 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 9 قاشق غذاخوری
  • سیر 1 عدد
  • عسل 1 قاشق مربا خوری
  • نمک به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon