
خورش سیب آلو
خورش خوش عطر با طعم جدید
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
75 کالری
خورش سیب آلو بسیار آسان با طعمی مطبوع و دل انگیز است. اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید حتما این خورش خوش طعم را امتحان کنید.
طرز تهیه خورش سیب آلو
ابتدا سیب را پوست بگیرید. سیب را از وسط نصف کرده سپس از طول خلال کنید. خلال سیب نباید نازک باشد. کمی کره داخل قابلمه بریزید سیب ها را سرخ کنید تا کمی ترد شود.
آلو ها را داخل آب خیس کنید.
پیاز را خرد کنید و سرخ نمایید. به پیاز زردچوبه، پودر دارچین و پودر زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه آزاد شود. سپس گوشت را اضافه و سرخ کنید تا گوشت کمی تغییر رنگ دهد. رب را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
3 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و به مدت 2 ساعت با شعله ملایم بپزید. بعد از 2 ساعت نمک و آلوهای خیس خورده را به خورش اضافه کنید. 1 ساعت دیگر باید بپزد تا طعم آلو به خورد خورش برود. 15 دقیقه آخر پخت سیب های سرخ شده و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.
بعد از 15 دقیقه خورش آماده است.
با برنج ایرانی فرد اعلا میل بفرمایید.
نوش جان.
ترفندهای خورش سیب آلو
- این خورش خوشمزه را می توان با گوشت مرغ نیز درست کرد.
- اگر دوست دارید خورش شما شیرین باشد همراه با آلو به میزان لازم نیز شکر اضافه کنید.
- خورش سیب آلو با سیب زرد خوشمزه تر می شود.
- حتما سیب را سرخ کنید تا ترد شود و در خورش له نشود.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- پیاز 1 عدد
- آلو بخارا 10 عدد
- سیب 2 عدد
- زنجبیل نوک قاشق چای خوری
- دارچین نوک قاشق چای خوری
- زردچوبه نوک قاشق چای خوری
- رب 2 قاشق غذا خوری
- گوشت گوسفند 200 گرم
- زعفران به میزان لازم
- کره 10 گرم
- نمک به میزان لازم