
فتوچینی با تن ماهی
پاستا با سس متفاوت
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
1 کالری
پاستا این خوراکی پرطرفدار که بسیار ساده و سریع هم آماده می شود. اگر از طرفداران پاستا هستید حتما فتوچینی با تن ماهی را امتحان نمایید. غذایی خوشمزه و ساده که کمتر از 30 دقیقه پخته می شود.
طرز تهیه فتوچینی با تن ماهی
ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه بجوشانید. در همین حین که تن ماهی در حال جوشیدن است فتوچینی را نیز پخته و آبکش کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و قارچ های خرد شده را سرخ کنید. هنگامی که قارچ سرخ شد فلفل دلمه ای خرد شده را به قارچ اضافه کنید و سرخ کنید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. نخود فرنگی، ذرت و پودر پاپریکارا اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از 20 دقیقه که تن ماهی جوشید روغن تن ماهی را بگیرید و تنم ماهی را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم مواد به خورد هم برود. در مرحله آخر سس کچاپ را به مواد اضافه و مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن تابه را از روی شعله بردارید.
فتوچینی آبکش شده را درون ظرف سرو کنید و سس تن ماهی را روی پاستا بریزید. در صورت تمایل کمی پنیر پارمسان نیز روی پاستا بریزید.
فتوچینی با تن ماهی ساده و سریع آماد است.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- پاستا 100 گرم
- تن ماهی 1 عدد
- سیر 3 عدد
- پودر پاپریکا به میزان لازم
- نخود فرنگی 50 گرم
- ذرت 50 گرم
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- سس کچاپ 1 پیمانه
- قارچ 50 گرم
- پنیر پارمسان در صورت تمایل 1