
پلو مکزیکی تند
پلو مخلوط خوش عطر و طعم مکزیکی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
0 کالری
پلو مکزیکی تند از آن دست غذاهای تند و خوش عطر است که طرفداران بسیاری ارد. اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای تند و تیز و کمی شیرین هستید حتما این پلو مخلوط مکزیکی را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
طرز تهیه پلو تند مکزیکی
ابتدا گوشت را با پیاز بپزید. سپس یک عدد پیاز را خرد و سرخ کنید، وقتی پیاز کمی سبک شد سیر له شده و فلفل دلمه ای های خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. فلفل سبز را اضافه کنیدو سپس گوشت پخته را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. در مرحله بعد نخودفرنگی و ذردت پخته شده را به مواد دیگر اضافه کنید. کمی فلفل سیاه داخل مواد بریزید.
در این مرحله مواد آماده است، سس سویا و سس کچاپ را به مواد اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله مواد را از روی شعله بردارید.
برنج را جداگانه به هر روشی که دوست دارید دم کنید.
وقتی برنج دم کشید مواد را به برنج اضافه و مخلوط کنید.
پلو مکزیکی تند شما آماده است. با ماست و ترشی فرد اعلا میل نمایید.
نوش جان.
نکته های پلو مکزیکی تند
- در صورتی که تمایل دارید بیشتر تند شود می توانید به مقدار لازم فلفل قرمز هم به مواد اضافه کنید.
- فلفل سیاه فقط برای طعم مطبوع آن استفاده می شود.
- وقتی از سس سویا استفاده می کنید در استفاده از نمک محتاط باشید زیرا سس سویا شور می باشد.
- مواد پلو مکزیکی نیازی نیست با برنج دم بکشد.
- مرغ می تواند جایگزین گوشت گردد.
- حتما از فلفل دلمه ای رنگی استفاده شود. یک چهارم از هر رنگ کافی است.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- برنج 2 پیمانه
- گوشت گوسفند 200 گرم
- فلفل دلمه ای 4 رنگ
- فلفل سبز تند 3 عدد
- نخود فرنگی 150 گرم
- ذرت 150 گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- سس کچاپ 100 گرم
- سیر 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- سس سویا 3 قاشق غذا خوری