
چای ماسالا
چای معطر هندی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
5 کالری
چای ماسالا یک نوع چای هندی است که به علت طعم بی نظیر آن امروزه همه جای دنیا طرفدار دارد. این چای معطر به سلامت قلب، هضم غذا و کنترل قند خون کمک می کند.
طرز تهیه چای ماسالا
ابتدا شیر را درون شیرجوش بریزید.سپس دانه هل، چوب دارچین، پودر زنجبیل،دانه فلفل سیاه، میخک و انیسون ستاره اس(بادیان ستاره ای) را درون شیر بریزید.
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا 10دقیقه با تمامی ادویه ها بجوشد.
چای سیاه را جداگانه دم کنید.
بعد از 10 دقیقه شکر را به شیر اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر باید بجوشد.
در مرحله آخر چای سیاه را به شیر اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر نیز بجوشد تا شیر کمی غلیظ شود.
سپس شیر را از صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود. درون فنجان بریزید و میل کنید.
با این میزان مواد به اندازه 2 فنان می توانید چای ماسالا تهیه کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- چای 1 فنجان
- شیر 2 فنجان
- هل 4 عدد
- دارچین 2 عدد
- زنجبیل 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نکوبیده 5 عدد
- میخک 2 عدد
- شکر 2 قاشق غذا خوری