
سوپ سیب زمینی و نخودفرنگی هندی
سوپ تند هندی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
4 کالری
سوپ سیب زمینی و نخود فرنگی هندی یک پیش غذای بسیار معطر و خوش طعم می باشد که به دلیل تند بودن اشتها را تحریک کرده و میل به غذا را زیاد می کند. این سوپ خوشمزه هندی مناسب هوای سرد است.
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و نخودفرنگی هندی
ابتدا پیاز و سیز را ریز خرد کنید. سیب زمینی را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید. در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید سپس سیر و سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید. نیازی نیست زیاد سرخ شود، فقط کمی تفت می دهیم که ظاهر سیب زمینی در سوپ حفظ شود و له نشود.گرام ماسالا و پودر زیره و یک عدد عصاره مرغ را به همراه آب و نخودفرنگی درون قابلمه بریزید و بگذارید 20 دقیقه بپزد.
فلفل قرمز تند را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. 10 دقیقه باید بپزد.
سپس گشنیز خرد شده را اضافه کنید.
در مرحله آخر ماست کم چرب را هم بزنید تا یکدست شود و به سوپ اضافه کنید.
این سوپ بسیار خوش عطر و تند می باشد و مناسب روزهای سرد پاییز و زمستان است.
سوپ سیب زمینی و نخودفرنگی هندی آماده است. با نان برشته میل نمایید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- نخود فرنگی 1 لیوان
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 عدد
- عصاره مرغ 1 عدد
- ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز 1 عدد
- زیره نصف قاشق چای خوری
- گشنیز 50 گرم
- ماست نصف لیوان