سوپ سیب زمینی و نخودفرنگی هندی

سوپ سیب زمینی و نخودفرنگی هندی

سوپ تند هندی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 4 کالری

سوپ سیب زمینی و نخود فرنگی هندی یک پیش غذای بسیار معطر و خوش طعم می باشد که به دلیل تند بودن اشتها را تحریک کرده و میل به غذا را زیاد می کند. این سوپ خوشمزه هندی مناسب هوای سرد است.

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و نخودفرنگی هندی

ابتدا پیاز و سیز را ریز خرد کنید. سیب زمینی را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید. در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید سپس سیر و سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید. نیازی نیست زیاد سرخ شود، فقط کمی تفت می دهیم که ظاهر سیب زمینی در سوپ حفظ شود و له نشود.گرام ماسالا و پودر زیره و یک عدد عصاره مرغ را به همراه آب و نخودفرنگی درون قابلمه بریزید و بگذارید 20 دقیقه بپزد.

فلفل قرمز تند را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. 10 دقیقه باید بپزد.

سپس گشنیز خرد شده را اضافه کنید. 

در مرحله آخر ماست کم چرب را هم بزنید تا یکدست شود و به سوپ اضافه کنید.

 

این سوپ بسیار خوش عطر و تند می باشد و مناسب روزهای سرد پاییز و زمستان است.

سوپ سیب زمینی و نخودفرنگی هندی آماده است. با نان برشته میل نمایید.

نوش جان

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • سیب زمینی بزرگ 1 عدد
  • نخود فرنگی 1 لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1 عدد
  • عصاره مرغ 1 عدد
  • ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز 1 عدد
  • زیره نصف قاشق چای خوری
  • گشنیز 50 گرم
  • ماست نصف لیوان
لینک کوتاه
short link icon