
مرغ کبابی هندی
استیک هندی خوشمزه
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
1 کالری
غذاهای هندی به دلیل داشتن ادویه های مختلف طرفداران زیادی دارد. یکی از ادویه هایی که در غذاهای هندی زیاد استفاده می شود گرام ماسلا می باشد. کلمه ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه است. امروز در عشق آشپزی طرز تهیه یک نوع استیک مرغ خوشمزه هندی را با گرام ماسالا آموزش می دهیم.
طرز تهیه مرغ کبابی هندی
ابتدا یک عدد سینه مرغ را کاملا پاک کنید. یعنی پوست و استخوان مرغ را بگیرید. سپس مرغ را روی تخته قرار دهید، کف دستتان را روی سطح مرغ بگذارید و سینه را از وسط 2 قسمت کنید. هر دو قسمت را با بیفتک کوب بکوبید.
در کاسه ای روغن زیتون، گرام ماسالا، پودر زنجبیل، پودر زیره سبز، شکر قهوه ای، نمک و فلفل قرمز را مخلوط نمایید. سپس مواد را با برس روی هر دو طرف تکه های استیک بمالید تا کاملا به ادویه و روغن آغشته شود. سپس به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دارد شود.
بعد از 1 ساعت مرغ را گریل یا روی باربیکیو به مدت 10 دقیقه کباب نمایید.
کنار این مرغ هندی نیاز به ریتای خیار دارید.
برای تهیه ریتای خیار ابتدا خیار را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سپس کمی نمک و فلفل قرمز به خیار اضافه کنید. 1 پیمانه ماست پرچرب را به خیار اضافه و مخلوط نمایید.
مرغ کبابی هندی خوش عطر را درون ظرف بگذارید. کمی کاهو کنار استیک بچینید و با ریتای خیار و نان میل نمایید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- سینه مرغ 1 عدد
- ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری
- زنجبیل 1 قاشق چای خوری
- زیره 1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
- شکر قهوه ای 1 قاشق چای خوری
- خیار 1 عدد
- ماست 1 پیمانه
- فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری