
سالاد بادمجان ترکی
سالاد مناسب غذاهای کبابی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
12 کالری
سالاد بادمجان ترکی یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و معطر ترکیه می باشد. این سالاد طعم دودی خوشایندی دارد که در کنار غذاهای کبابی بسیار مناسب می باشد. در این پست عشق آشپزی این سالاد خوشمزه کبابی را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه سالاد بادمجان ترکی
ابتدا بادمجان، 2رنگ فلفل دلمه ای (سبز و قرمز)، گوجه فرنگی، سیر و پیاز را روی گاز، کباب پز، منقل یا فر کباب کنید. برای اینکه پوست آن ها به راحتی کنده شود بعد از کباب شدن روی آن ها پارچه ای بیندازید تا خنک شود سپس به راحتی پوست آنها را جدا کنید.
بعد از جدا کردن پوست مواد، تمامی آن ها را ساطوری کرده و با هم مخلوط کنید.
سپس جعفری و پیازچه را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.
در مرحله آخر نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم ها و مزه ها به خرد هم برود.
در این مرحله سالاد بادمجان ترکی آماده است. درون ظرف سرو ریخته و تزیین نمایید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- بادمجان 3 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- فلفل دلمه ای 2 رنگ 1 عدد
- سیر 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- جعفری 1 مشت
- پیازچه 2 شاخه
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آب لیمو 1 قاشق غذاخوری