
پالوده طالبی
خوشمزه تابستانی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
69 کالری
پالوده طالبی دسر، اسنک و نوشیدنی خنک و خوشمزه تابستانی ایرانی می باشد. که بسیار ساده و سریع می توان تهیه و میل کرد.
طرز تهیه پالوده طالبی
ابتدا پوست طالبی را بگیرید. سپس طالبی را با رنده درشت رنده کنید.
طالبی رنده شده را درون ظرفی بریزید. به طالبی گلاب و شکر و یخ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود.
پالوده طالبی خوشمزه را درون ظرف مورد نظر بریزید و با پودر و غنچه گل سرخ تزیین و سرو نمایید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- طالبی 200 گرم
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- گلاب 1 قاشق غذا خوری
- یخ به میزان لازم
- گل محمدی مقداری برای تزیین