
سوپ اسفناج و بروکلی
سوپ سبز سالم
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
110 کالری
سوپ اسفناج و بروکلی غذایی بسیار سالم و مناسب فصل های سرد می باشد. در فصل های سرد که هوای شهرهای بزرگ آلوده می باشد بهتر است غذاهای سالم استفاده شود. توصیه می شود لبنیات، میوه و سبزیجات فراوان استفاده شود. یکی از سبزیجاتی که بسیار توصیه می شود اسفناج و بروکلی می باشد. که در این پست عشق آشپزی این سوپ اسفناج و بروکلی را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه سوپ اسفناج و بروکلی
ابتداسیب زمینی، بروکلی و اسفناج را به خوبی بشویید و خرد کنید.
پیاز را خرد و در کمی روغن تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس زنجبیل تازه رنده شده، سیب زمینی، بروکلی و اسفناج خرد شده را داخل قابلمه بریزیدو کمی تفت دهید.
سپس آب مرغ را اضافه کنید و به مدت 1 ساعت بگذارید بپزد.
بعد از 1 ساعت نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد.
بعد از اینکه مواد کاملا پخته شد و لعاب انداخت با گوشت کوب برقی تمام سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. در این مرحله سوپ اسفناج و بروکلی آماده است. درون ظرف سرو بریزید و روی سوپ خامه بریزید. یا می توانید خامه را با کل سوپ مخلوط نمایید.
سوپ اسفناج و بروکلی ساده و بسیار مفید را درست کرده و میل نمایید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- اسفناج 200 گرم
- بروکلی 100 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- آب مرغ 3 لیوان
- خامه 50 گرم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- جوز هندی به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای خوری