سوپ اسفناج و بروکلی

سوپ اسفناج و بروکلی

سوپ سبز سالم

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 110 کالری

سوپ اسفناج و بروکلی غذایی بسیار سالم و مناسب فصل های سرد می باشد. در فصل های سرد که هوای شهرهای بزرگ آلوده می باشد بهتر است غذاهای سالم استفاده شود. توصیه می شود لبنیات، میوه و سبزیجات فراوان استفاده شود. یکی از سبزیجاتی که بسیار توصیه می شود اسفناج و بروکلی می باشد. که در این پست عشق آشپزی این سوپ اسفناج و بروکلی را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه سوپ اسفناج و بروکلی

ابتداسیب زمینی، بروکلی و اسفناج را به خوبی بشویید و خرد کنید.

پیاز را خرد و در کمی روغن تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس زنجبیل تازه رنده شده، سیب زمینی، بروکلی و اسفناج خرد شده را داخل قابلمه بریزیدو کمی تفت دهید.

سپس آب مرغ را اضافه کنید و به مدت 1 ساعت بگذارید بپزد.

بعد از 1 ساعت نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد.

بعد از اینکه مواد کاملا پخته شد و لعاب انداخت با گوشت کوب برقی تمام سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. در این مرحله سوپ اسفناج و بروکلی آماده است. درون ظرف سرو بریزید و روی سوپ خامه بریزید. یا می توانید خامه را با کل سوپ مخلوط نمایید.

سوپ اسفناج و بروکلی ساده و بسیار مفید را درست کرده و میل نمایید.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • اسفناج 200 گرم
  • بروکلی 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • آب مرغ 3 لیوان
  • خامه 50 گرم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • جوز هندی به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای خوری
لینک کوتاه
short link icon