
آلی نازیک
Alinazik غذای ترکیه خوشمزه
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
1 کالری
غذاهای ترکیه بسیار خوشمزه، متنوع، و پرطرفدار می باشد. در عشق آشپزی غذای بسیار آسان و خوشمزه به نام آلی نازیک را آموزش می دهیم.
طرز تهیه آلی نازیک
ابتدا بادمجان را شسته، خشک و کباب کنید. برای کباب کردن بادمجان می توانید بادمجان را در فر، روی گاز یا روی باربیکیو کباب کنید. بعد از کباب کردن اجازه دهید کمی خنک شود سپس پوست بادمجان را جدا کنید. بادمجان را کاملا ساطوری و له کنید.
سیر را رنده کنید و به ماست چکیده اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به ماست افزوده و خوب هم بزنید. هنگامی که سیر و نمک و فلفل به خوبی با ماست مخلوط شد بادمجان ساطوری شده را به ماست اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
در مرحله بعد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را درون روغن تفت دهید سپس گوشت تکه ای ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 1 قاشق رب و یک عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده را به گوشت اضفه کنید و تفت دهید تا رب به خوبی سرخ و رنگ آن خوشرنگ شود. سپس 2 لیوان آب را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت گوشت خوب بپزد و سس آن غلیظ شود.
بعد از اینکه گوشت پخت و سس آن غلیظ شد. بادمجان و ماست را درون ظرف سرو بریزید و روی آن از سس گوشت بریزید. جعفری را ساطوری و خرد کنید و روی تمامی مواد بریزید.
آلی نازیک غذای ترکیه که به سادگی می توان در منزل تهیه کرد.
آلی نازیک آماده است.
با نان تازه میل نمایید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- بادمجان 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوشت گوسفند 150 گرم
- ماست 1 لیوان
- گوجه فرنگی 1 عدد
- سیر 2 عدد
- جعفری مقداری
- رب 1 قاشق غذاخوری