ورقه بادمجان

ورقه بادمجان

غذای خوشمزه و ساده گیلانی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 0 کالری

اگر از عاشقان بادمجان هستید پس مطمئنا به دنبال دستور غذایی متنوع با این ماده غذایی خوشمزه هستید. یکی از غذاهای ساده و خوشمزه که با بادمجان تهیه می شود ورقه بادمجان است. در این پست عشق آشپزی این غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه ورقه بادمجان

ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. سپس درون ظرف آب و نمک به مدت نیم ساعت قرار دهید. سپس بادمجان را آبکشی و خشک کنید.

کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و دو طرف حلقه های بادمجان را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن کف تابه را با بادمجان بپوشانید.

درون کاسه ای تخم مرغ را بشکنید سپس پودر سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بهم بزنید.

هنگامی که تخم مرغ یکدست شد، تمام سطح بادمجان را با تخم مرغ بپوشانید. در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خودش را بگیرد.

ورقه بادمجان آماده است با برنج دودی شمال یا نان میل نمایید.

نوش جان.

نکته ها و ترفندهای ورقه بادمجان

  • حتما بادمجان را در مخلوط آب نمک قرار دهید، این کار علاوه بر اینکه تلخی احتمالی بادمجان را می گیرد مانع جذب زیاد روغن نیز می شود.
  • استفاده از پودر سیر اختیاری می باشد.
  • بعد از سرخ کردن بادمجان اگر روغن جذب کرده بود حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
  • توصیه می شود با برنج دودی و سیر ترشی میل نمایید.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • بادمجان 2 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر سیر 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
  • زردچوبه نوک قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon