
کوکو کینوا
کوکو بسیار مغذی و رژیمی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
243 کالری
کینوا ماده غذای بسیار مغذی و پر خاصیتی است که به تازگی جایگاه خود را در سبد غذایی خانواده ها پیدا کرده است. این دانه خوراکی که سرشار از فیبر، کلسیم، ویتامین های گروه B، روی و .... می باشد جایگزین خوبی برای برنج است. برای کاهش وزن و افراد دیابتی بسیار مناسب است. با کینوا می توانید غذاهای متنوع و خوشمزه ای تهیه نمایید، یکی از غذاهای خوشمزه کوکو کینوا می باشد.
طرز تهیه کوکو کینوا
ابتدا کینوا را با 1.5 برابر آب، کمی نمک و کمی روغن بپزید. ( یعنی به ازای 1 پیمانه کینوا 1.5 پیمانه آب). به روش کته بند انگشتی هم می توان مقدار آب را اندازه گرفت.
سپس بگذارید کینوا کمی سرد شود. بعد از سرد شدن 2عدد تخم مرغ، پودر سیر، پودر پیاز و پودر پاپریکا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله بعد تخم کدو را به مواد اضافه کرده و مخلوط نمایید.
کف تابه را چرب کنید و از مایع کوکو کینوا داخل تابه بریزید. 2 طرف کوکو را سرخ کنید تا برشته و طلایی گردد.
کوکو کینوا بسیار خوشمزه و مفید آماده است. بدون نان میل کنید.
نوش جان.
نکته ها و ترفند های کوکو کینوا
- برای سرخ کردن کوکو کینوا به روغن زیادی نیاز ندارید. فقط در حدی که کف تابه چرب باشد کافی است.
- هنگام پخت به کینوا نمک زده می شود، به مایع کوکو اضافه کردن نمک نیاز نیست.
- روش کته بند انگشتی به این صورت است که مقدار مورد نظر برنج یا کینوا را داخل قابلمه بریزید سپس انگشتتان را روی سطح برنج قرار دهید و تا بند اول انگشتتان آب اضافه کنید.
- استفاده از مغز کدو اختیاری می باشد، می توانید مغز های دیگری چون مغز آفتاب گردان یا کنجد را جایگزین نمایید.
- برای سرخ کردن کوکو کینوا به زمان زیادی نیاز نیست، هر طرف کوکو تقریبا به 3 دقیقه زمان نیاز دارد.
خواص کینوا
- سرشاز از پروتئین است و تمام آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن را تامین می کند.
- کینوا خاصیت ضر التهابی دارد و حاوی مواد مغذی بسیاری همچون مواد مغذی خانواده ویتامین E،پلی ساکارید دیواره سلولی و اسید فنولیک می باشد.
- کینوا عاری از گلوتن است و برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک و حساسیت به گلوتن مفید است.
- فیبر زیاد موجود در کینوا باعث پایین آوردن کلسترول خون می شود.
- برای سلامت قلب بسیار مفید است.
- مناسب برای افراد دیابتی می باشد.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- کینوا 50 گرم
- تخم کدو 1 قاشق غذا خوری
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
- پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- روغن 2 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ 2 عدد