
آلبالو پلو
غذای بهاری خوش رنگ
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
370 کالری
آلبالو پلو غذای خوشرنگ و دلبر ایرانی است. آلبالو پلو را به دو روش کته و آب کش می توان تهیه کرد. در این پست عشق آشپزی روش کته آلبالو پلو که بسیار خوشرنگ می باشد را آموزش می دهیم.
طرز تهیه آلبالو پلو
ابتدا آلبالو ها را بشویید و دانه ی آن را بگیرید. سپس شکر را روی آلبالو بریزید و به مدت 1 ساعت بگذارید بماند و آلبالو کمی آب بیندازد. کمی کره را داخل تابه ذوب کنید و آلبالو را که آب داده است به کره اضافه کنید و با شعله ملایم بگذارید آلبالو و شکر بپزد و آب آن غلیظ شود. در صورت تمایل می توانید شکر بیشتری اضافه نمایید تا شیرین تر شود.
برنج را به روش کته بپزید وقتی آب برنج در حال خشک شدن بود آلبالو پخته شده را درون برنج بریزید و مخلوط کنید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک و فلفل نیز اضافه نمایید و خوب ورزد دهید. از گوشت به اندازه 1 گردوی کوچک بردارید و گرد و قلقلی نمایید. درون تابه کمی روغن بریزید و کوفته قلقی ها را درون روغن سرخ کنید.
وقتی آب برنج خشک و آماده دم کشیدن شد، کوفته ریزه ها را وسط برنج بگذارید و روی آن برنج بریزید. باید به مدت 20 دقیقه دم بکشد.
با این روش آلبالو پلو خوشرنگ و ته دیگی بی نظیر خواهید داشت.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- آلبالو 200 گرم
- کره 20 گرم
- شکر 3 قاشق غذا خوری
- برنج 2 پیمانه
- گوشت چرخ کرده 150 گرم
- پیاز 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه