
کباب تابه ای
غذای سریع و خوشمزه
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
0 کالری
کباب تابه ای از آن غذاهای خوشمزه و لذیذ خانگی است. اگر روزی دلتان کباب خواست و در دسترس نبود حتما کباب تابه ای خانگی را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. در این پست دستور پخت کباب تابه ای خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه کباب تابه ای
ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمه ای رنده کنید و آب آن را بگیرید. اما آب آن را دور نریزید زیرا به آب پیاز نیاز دارید. سپس پوره پیاز را به گوشت چرخکرده اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و سماق را به گوشت چرخکرده اضافه کنید و گوشت را به خوبی ورز دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود.
کف تابه ای را چرب کنید و گوشت را کف تابه پهن کنید، قبل سرخ شدن گوشت را با کف گیر به هر شکل و اندازه ای که دوست دارید برش بدهید. در تابه را بگذارید و شعله زیر تابه را روشن کنید. گوشت آبتدا آب می اندازد زمانی که گوشت آب انداخت کی از آب پیاز و کمی کره روی گوشت بریزید و در تابه را ببندید تا گوشت ببپزد و تبدیل به کباب شود. نیازی نیست زیاد سرخ شود همین که کمی طلایی شود کافیست.
گوجه فرنگی ها را حلقه کنید. روغن را درون تابه بریزید. گوجه فرنگی را درون تابه بچینید، کمی نمک و فلفل سیاه روی گوجه بپاشید. آب پیاز را درون تابه بریزید. گوجه را با آب پیاز بپزید تا آب آن خشک و گوجه فرنگی سرخ شود.
کباب تابه ای خوشمزه آماده است.
نکته ها و ترفند های کباب تابه ای
- کباب تابه ای و گوجه فرنگی را با برنج زعفرانی یا دودی فرداعلای ایرانی سرو و میل نمایید.
- استفاده از آب پیاز اختیاری است اما امتحان کنید مطئنا پشیمان نمی شوید.
- کباب تابه ای با فلفل دلمه ای را هرگز فراموش نکنید. زیرا فلفل دلمه ای راز خوشمزه شدن کباب تابه ای است..
- حتما سماق تبریز کنار کباب سرو شود.
- پیاز خام یکی از ارکان اصلی است، فراموش نکنید.
- اگر عجله ندارید و زمان کافی برای پخت غذا دارید، قبل پخت گوشت کباب را نیم ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس بپزید. به لذیذ و خوش طعم شدن کباب کمک می کند.
- برخلاف تمامی کباب ها که کالری بالایی دارند کالری کباب تابه ای کمتر می باشد.
- زمان پخت گوشت چرخ کرده خیلی کم می باشد به همین دلیل کباب تابه ای یکی از غذاهای سریع و خوشمزه می باشد.
- ماده اصلی کباب تابه ای گوشت آن می باشد که بهتر است از ترکیب راسته گوساله و قلوه گاه گوسفندی استفاده شود.برای هر کیلو گوشت جهت کباب تابه ای 250 گرم قلوه گاه گوسفندی و 750 گرم راسته گوساله توصیه می شود.
- مقدار گوشت برای کباب تابه ای برای هر نفر حدود 200 گرم می باشد.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 عدد
- فلفل دلمه ای نصف عدد
- سماق 1 قاشق مربا خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
- زردچوبه نوک قاشق پای خوری
- گوجه فرنگی 2 عدد