خورش قیمه

خورش قیمه

خورش خوشمزه و محبوب ایرانی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 414 کالری

خورش قیمه از آن دست غذاهای محبوب ایرانی می باشد. هرچند دستور یکسانی دارد اما بعضی قیمه ها عطر و طعم بهشتی دارد. یکی از خوشمزه ترین خورش قیمه را در عشق آشپزی آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه خورش قیمه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید، کمی روغن درون قابلمه بریزید و پیاز را سرخ کنید، پیاز که کمی سبک شد فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و تف دهید تا عطر ادویه آزاد شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و تف دهید تا فقط کمی رنگ آن عوض شود سپس لپه شسته شده را اضافه کنید و کمی تف دهید، 1 لیتر آب اضافه کنید و به مدت 2 ساعت بپزید.

بعد از 2 ساعت رب را در کمی روغن خوب تف دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس نمک، رب و لیمو عمانی را به گوشت اضافه کنید و به مدت 1 ساعت بپزید.

15 دقیقه آخر گلاب و زعفران را اضافه کنید.

سیب زمینی را خلال کنید و به مدت نیم ساعت در آب بگذارید تا نشاسته آن گرفته شود سپس سرخ کنید و هنگام سرو روی قیمه بریزید و میل کنید.

نوش جان.

نکات و ترفند های خورش قیمه

  • استفاده از گلاب کاملا اختیاری می باشد اما شدیدا توصیه می شود.
  •  روی لیمو عمانی را حتما با چنگال یا کارد چند سوراخ ایجاد کنید و داخل آب گذارید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود.
  • گوشت نباید زیاد سرخ شود فقط در حدی که رنگ آن کمی تغییر کند کافیست زیرا سرخ شدن زیاد گوشت باعث سفت شدن گوشت می شود.
  • استفاده از گوشت گوسفندی که کمی چرب باشد و استخوان داشته باشد در خوشمزه تر شدن خورش قیمه بسیار موثر است.
  • هنگام سرخ کردن سیب زمینی کمی زردچوبه به روغن بیفزایید تا رنگ سیب زمینی خوشرنگ شود.
  • قیمه را با شعله کم و مدت طولانی بپزید تا کاملا پخته و جا بیفتد.
  • رب را خوب تف دهید زیرا تاثیر به سزایی در خوشرنگ شدن خورش قیمه دارد.

 

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • گوشت گوسفند 200 گرم
  • لپه 50 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • رب 1 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • گلاب 1 قاشق مربا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم گرم
  • لیمو عمانی 2 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • زعفران به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon