
باقالی پلو با گوشت
غذای لذیذ مجالس ایرانی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
5 کالری
باقالی پلو غذای ثابت مجالس می باشد که بسیار محبوب و لذیذ است. در عشق آشپزی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را آموزش داده ایم در این پست طرز تهیه باقالی پلو با گوشت را آموزش می دهیم. برای تهیه باقالی پلو با گوشت قسمت ماهیچه و گردن گوسفندی توصیه می شود زیرا بسیار لذیذ تر می باشد.
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت
برای تهیه باقالی پلو به لینک زیر پست مراجعه نمایید.
برای تهیه گوشت لذیذ باقالی پلو ابتدا 2 عدد پیاز را خلالی خرد کنید، روغن را درون قابلمه بریزید وقتی کمی داغ شد پیاز خلالی را به روغن اضافه کنید و تفت دهید وقتی رنگ پیاز کمی کاراملی شد گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی سرخ کنید سپس سیر را اضافه کنید. در مرحله بعد ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین است را اضافه کنید و تف دهید تا عطر ادویه آزاد شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید. 1 لیتر آب اضافه کنید و به مدت 2 ساعت گوشت را بپزید، سپس نمک را اضافه کنید. و مجددا به مدت 1 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود. 15 دقیقه آخر زعفران را اضافه نمایید.
در مرحله سرو می توانید پیاز و سیر را جدا کنید و آب گوشت را به عنوان سس سرو نمایید.
نوش جان.
نکته ها و ترفند های باقالی پلو با گوشت
- روی باقالی پلو علاوه بر زعفران کمی دارچین بپاشید.
- هنگام سرو باقالی پلو کمی کره یا روغن حیوانی را آب کنید و روی برنج بریزید.
- دارچین و زعفران یکی از رموز خوشمزه شدن گوشت می باشد.
- استفاده از رب اختیاری می باشد، می توان کمی زعفران آن را بیشتر ریخت و رب را حذف نمود.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- گوشت گوسفند 250 گرم
- پیاز 2 عدد
- زردچوبه 1 قاشق چای خوری
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- سیر 1 عدد
- زعفران 4 قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- رب 1.5 قاشق غذا خوری