
حلیم بادمجان
غذای ایرانی و مقوی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
112 کالری
حلیم بادمجان یک غذای سنتی ایرانی است. به دلیل داشتن مواد غذایی مفید بسیار مقوی می باشد. حلیم بادمجان بسیار راحت طبخ می شود و عامه پسند است.
طرز تهیه حلیم بادمجان
ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت خرد شده گوسفندی را به پیاز اضافه کنید، زردچوبه، فلفل و دارچین را درون قابلمه بریزید و همراه گوشت تفت دهید تا عطر ادویه آزاد شود. عدس را درون قابلمه بریزید. 4 لیوان آب اضافه کنید و به مدت 2 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.
بادمجان را پوست گرفته، به مدت حداقل 30 دقیقه درون آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و جذب روغن کاهش یابد. سپس خشک کرده و سرخ کنید.
بادمجان را به گوشت اضافه کنید تا تمامی مواد با هم پخته شود. وقتی آب گوشت به حدود 1 لیوان رسید کشک را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید. در این مرحله نمک را اضافه کنید ولی به دلیل داشتن کشک مراقب باشید بیش از اندازه نمک نریزید.
سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ را آماده کنید. کمی نعناع داغ به گوشت و بادمجان اضافه کنید.
به کمک گوشت کوب دستی یا برقی تمامی مواد را خوب بکوبید تا تمامی مواد یکدست و حلیم شود.
حلیم بادمجان آماده است. درون ظرف بریزید. با پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ و کشک تزیین و با نان تازه و سبزی خوردن میل نمایید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- بادمجان 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 6 عدد
- نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
- گوشت گوسفند 200 گرم
- عدس نصف پیمانه
- کشک 1.5 لیوان
- دارچین نوک قاشق چای خوری
- زردچوبه 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم گرم