حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

غذای ایرانی و مقوی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 112 کالری

حلیم بادمجان یک غذای سنتی ایرانی است. به دلیل داشتن مواد غذایی مفید بسیار مقوی می باشد. حلیم بادمجان بسیار راحت طبخ می شود و عامه پسند است.

طرز تهیه حلیم بادمجان

ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت خرد شده گوسفندی را به پیاز اضافه کنید، زردچوبه، فلفل و دارچین را درون قابلمه بریزید و همراه گوشت تفت دهید تا عطر ادویه آزاد شود. عدس را درون قابلمه بریزید. 4 لیوان آب اضافه کنید و به مدت 2 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

بادمجان را پوست گرفته، به مدت حداقل 30 دقیقه درون آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و جذب روغن کاهش یابد. سپس خشک کرده و سرخ کنید.

بادمجان را به گوشت اضافه کنید تا تمامی مواد با هم پخته شود. وقتی آب گوشت به حدود 1 لیوان رسید کشک را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید. در این مرحله نمک را اضافه کنید ولی به دلیل داشتن کشک مراقب باشید بیش از اندازه نمک نریزید.

سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ را آماده کنید. کمی نعناع داغ به گوشت و بادمجان اضافه کنید.

به کمک گوشت کوب دستی یا برقی تمامی مواد را خوب بکوبید تا تمامی مواد یکدست و حلیم شود.

حلیم بادمجان آماده است. درون ظرف بریزید. با پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ و کشک تزیین و با نان تازه و سبزی خوردن میل نمایید.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • بادمجان 4 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 6 عدد
  • نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
  • گوشت گوسفند 200 گرم
  • عدس نصف پیمانه
  • کشک 1.5 لیوان
  • دارچین نوک قاشق چای خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم گرم
لینک کوتاه
short link icon