پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

لذیذ و خوشمزه

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 5 کالری

پیراشکی یک غذای روسی است. پیراشکی نامی عمومی برای غذاهایی است که پیچیده و سرخ می شود. انواع مختلف پیراشکی وجود دارد. پیراشکی شیرین، پیراشکی گوشت و ...

در این پست طرز تهیه پیراشکی گوشت را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پیراشکی

ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را خرد کنید. در تابه کمی روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را درون روغن بریزید و سرخ کنید. بعد از حدود 1 دقیقه سرخ شدن سیر را اضافه کنید و سریعا گوشت چرخکرده را درون تابه بریزید. در این مرحله نمک،فلفل، آویشن و پودر پاپریکا را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. سپس قارچ را خرد کرده و به گوشت چرخکرده اضافه کنید. شعله را کمی زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد. وقتی گوشت و قارچ پخت نمک، رب را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. 

وقتی که مواد سرخ شد پنیر پیتزا را به مواد گوشتی اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیر پیراشکی را پهن کنید، 1 قاشق از مواد را داخل خمیر بگذارید( بهتر است مواد در نیمه خمیر گذاشته شود) خمیر را روی مواد برگردانید تا لبه های خمیر روی هم قرار بگیرد. لبه های خمیر را به کمک چنگال سفت کنید تا خمیر باز نشود.

روغن را درون تابه بریزید. هنگامی که داغ شد پیراشکی را دانه دانه داخل روغن بیندازید تا سرخ و طلایی شود.

زمان زیادی برای سرخ شدن نیاز ندارد. حواستان باشد زیرا به سرعت تغییر رنگ می دهد.

پیراشکی گوشت خوشمزه آماده است با سس دلخواه میل کنید.

نوش جان.

 

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • سیر 2 عدد
  • قارچ 100 گرم
  • رب 1 قاشق غذا خوری
  • آویشن 1 قاشق چای خوری
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
  • خمیر پیراشکی 10 عدد
  • پنیر پیتزا 100 گرم
لینک کوتاه
short link icon