کوردون بلو

کوردون بلو

نوعی شنیتسل لذیذ

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 31 کالری

کوردون بلو غذایی امریکایی است. کوردون بلو گوشت پیچیده شده با پنیر و ژامبون است. که سوخاری و سرخ می شود. معمولا کوردون بلو با سس سرو می شود.

گوشت سینه مرغ ذاتا خشک و کم چرب است و کمی خوردن آن سخت است. کوردون بلو گزینه بسیار مناسبی برای استفاده از سینه مرغ است. زیرا به دلیل داشتن ژامبون و پنیر بسیار لذیذ است.

طرز تهیه کوردون بلو

برای تهیه کوردون بلو به سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان نیاز است. سینه مرغ را پاک کنید. سپس کف دستتان را روی سینه مرغ قرار دهید. از وسط مرغ را برش طولی بزنید ولی دقت کنید برش تا ته سینه نرود و انتهای سینه به هم متصل باشد( مانند کتاب). سپس درون و بیرون مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. سپس با بیفتک کوب بکوبید تا مرغ کمی نرم و نازک شود.

داخل سینه مرغ یک برش پنیر ورقه ای گودا قرار دهید، روی پنیر یه ورقه ژامبون یا راسته تنوری گوساله و مجددا یک لایه پنیر روی ژامبون قرار دهید. لبه های مرغ را روی هم بگذارید، برای خوش طعم شدن و داشتن ظاهر زیبا و رنگارنگ می توانید چند خلال فلفل دلمه ای نیز درون مرغ قرار دهید. می توانید به کمک خلال دندان لبه ها را به هم وصل کنید اما اگر مواد داخل مرغ ضخیم نباشد و لبه مرغ کاملا روی هم قرار بگیرد نیازی به خلال دندان نمی باشد.

در مرحله بعد مرغ را ابتدا به آرد گندم آغشته کنید. سپس 1 عدد تخم مرغ را هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاید، سپس مرغ آغشته شده به آرد را در تخم مرغ بغلتانید، در مرحله آخر بعد از تخم مرغ مرغ را کاملا در آرد سوخاری پولکی بغلتانید تا سطح مرغ کاملا پوشیده شود.

به مدت 1 ساعت کوردون بلو را در یخچال قرار دهید.

در تابه کمی روغن بریزید و کوردن بلو را با حرارت ملایم رخ کنید تا کاملا مغز پخت شود و هر دو طرف کوردون بلو ترد و طلایی گردد.

بعد از پخت اجازه دهید کمی خنک شود سپس برش بزنید. زیرا وقتی هنوز داغ است و برش بزنید گوشت متلاشی و پنیر جاری می شود.

کوردون بلو آماده است. با سس دلخواه و سبزیجان میل نمایید.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

سخت
میزان سختی

مواد لازم

  • سینه مرغ 1 عدد
  • ژامبون 2 عدد
  • پنیر ورقه ای 2 عدد
  • فلفل دلمه ای نصف گرم
  • آرد نصف پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری نصف پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • پودر پاپریکا به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon