
سالاد تبوله
سالاد ساده و خوشمزه لبنانی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
44 کالری
سالاد تبوله یک سالاد خوشمزه و بسیار مغذی می باشد. سالاد تبوله شباهت زیادی به سالاد شیرازی خودمان دارد. این سالاد خوشمزه بهترین گزینه برای سرو شدن کنار غذاهای گوشتی مانند استیک و شنیتسل می باشد.
اگر طرفدار سالاد شیرازی هستید پس حتما سالاد تبوله را نیز امتحان کنید.
طرز تهیه سالاد تبوله
برای تهیه سالاد تبوله به بلغور گندم دانه ریز نیاز است. بلغور را با نصف لیوان آب به مدت 2 ساعت خیس کنید. نیازی به پخت ندارد و همین خیس کردن کافی است.
گوجه فرنگی، خیار و پیاز قرمز را نگینی خرد کنید.
جعفری و نعناع را خرد و ساطوری کنید.
تمامی مواد خرد شده را درون کاسه ای مخلوط کنید.
آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط و سس حاصل را به مواد خرد شده اضافه کنید و مخلوط نمایید.
سالاد تبوله آماده است. بعد از مخلوط شدن آماده سرو است و نیازی نیست در یخچال نگه داشته شود. اما برای اینکه طعم مواد به خورد هم برود می توان درون یخچال قرار داد اما توجه داشته باشید که این سالاد نیز مانند سالاد شیرازی آب می اندازد.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- گوجه فرنگی 2 عدد
- خیار 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- جعفری 5 قاشق غذا خوری
- بلغور گندم 50 گرم
- آب لیمو 4 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لارم
- نعناع 1 قاشق غذا خوری