سالاد تبوله

سالاد تبوله

سالاد ساده و خوشمزه لبنانی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 44 کالری

سالاد تبوله یک سالاد خوشمزه و بسیار مغذی می باشد. سالاد تبوله شباهت زیادی به سالاد شیرازی خودمان دارد. این سالاد خوشمزه بهترین گزینه برای سرو شدن کنار غذاهای گوشتی مانند استیک و شنیتسل می باشد.

اگر طرفدار سالاد شیرازی هستید پس حتما سالاد تبوله را نیز امتحان کنید.

طرز تهیه سالاد تبوله

برای تهیه سالاد تبوله به بلغور گندم دانه ریز نیاز است. بلغور را با نصف لیوان آب به مدت 2 ساعت خیس کنید. نیازی به پخت ندارد و همین خیس کردن کافی است.

گوجه فرنگی، خیار و پیاز قرمز را نگینی خرد کنید.

جعفری و نعناع را خرد و ساطوری کنید.

تمامی مواد خرد شده را درون کاسه ای مخلوط کنید.

آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط و سس حاصل را به مواد خرد شده اضافه کنید و مخلوط نمایید.

سالاد تبوله آماده است. بعد از مخلوط شدن آماده سرو است و نیازی نیست در یخچال نگه داشته شود. اما برای اینکه طعم مواد به خورد هم برود می توان درون یخچال قرار داد اما توجه داشته باشید که این سالاد نیز مانند سالاد شیرازی آب می اندازد.

نوش جان.

 

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • خیار 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • جعفری 5 قاشق غذا خوری
  • بلغور گندم 50 گرم
  • آب لیمو 4 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لارم
  • نعناع 1 قاشق غذا خوری
لینک کوتاه
short link icon