
باباغنوش
دیپ خوشمزه و آسان
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
15 کالری
باباغنوش یا بابا غنوج یا متبل یک نوع دیپ یا پیش غذای خوشمزه و آسان و بسیار محبوب در خاورمیانه و مخصوصا لبنان می باشد. باباغنوش به دلیل داشتن موادی چون بادمجان کبابی، ارده و سیر که باب طبع ایرانی می باشد در ایران نیز محبوب می باشد.
طرز تهیه باباغنوش
برای تهیه باباغنوش ابتدا باید بادمجان را کباب کنید. برای درست کردن بادمجان کبابی می توانید از فر، باربیکیو، منقل زغالی یا گاز استفاده کنید. بادمجان را روی شعله قرار دهید تا کباب شود. سپس بگذارید سرد شود و به کمک دست پوست آن را جدا کنید.
بادمجان کبابی را به اضافه سیر و جعفری داخل غذاساز بریزید. پند پالس بزنید تا مواد به خوبی خرد، مخلوط و یکدست شود.
در کاسه ای ارده، کمی روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
سپس ترکیب ارده را به مخلوط بادمجان، جعفری و سیر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
باباغنوش را درون ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را کمی گود کنید و درون گودی روغن زیتون بریزید.
گوجه فرنگی را پوست کنید، قسمت آبدار و دانه های آن را جدا کنید و فقط قسمت فیله گوجه فرنگی را خرد کنید. برای تزیین روی باباغنوش بریزید.
باباغنوش خوشمزه و خوش عطر آماده است.
با نان پیتا یا هر چیزی که دوست دارید میل نمایید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- بادمجان 3 عدد
- جعفری 50 گرم
- سیر 3 عدد
- ارده 3 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
- آب لیمو 3 قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم