
کوفته ایزگارا
کوفته خوشمزه ترکیه
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
22 کالری
کوفته ایزاگارا نوعی کوفته فوق العاده خوشمزه و آسان شور ترکیه و شهر استانبول می باشد که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
طرز تهیه کوفته ایزگارا
ابتدا باید پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را به صورت پوره در بیاورید. برای این کار می توانید تمامی مواد را با رنده ریز رنده کنید یا پیاز، سیر، فلفل دلمه ای را خرد کرده داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی تمامی مواد را به صورت پوره در بیاورید.
به گوشت گوساله چرخ کرده 1 قاشق غذا خوری روغن بزنید. گوشت و روغن را خوب ورز دهید. سپس پوره پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. سپس پودر زیره سبز، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را مخلوط نمایید. در مرحله بعد گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
کمی روغن در تابه بریزید کوفته ها را به شکل کتلت های کوچک تپل در دست شکل دهید و سرخ کنید. نیازی نیست زیاد سرخ شود.
کوفته های سرخ شده را از تابه خارج کنید.
گوجه فرنگی را پوره کنید و به همراه کمی زردچوبه داخل روغن بریزید. در تابه را بگذارید تا گوجه فرنگی بپزد و از حجم آب گوجه فرنگی کاسته شود.
سپس کوفته ها را درون سس گوجه فرنگی بریزید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا طعم مواد به خوبی با هم مخلوط شود.
نکته های کوفته ایزگارا
- کوفته ایزگارا به 2 روش پخته می شود. هم می توان در سس گوجه فرنگی کوفته ها را پخت و هم می توان فقط سرخ کرد. مانند کتلت هر دو طرف کوفته ها باید سرخ و طلایی شود.
- گاهی از کمی پودر زنجبیل و سماق هم در کوفته ایزگارا استفاده می شود.
- کوفته ایزگارا کنار برنج، پاستا، نان و یا سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات سرو می شود.
این غذای خوشمزه و آسان را تهیه و میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- گشنیز 1 قاسق غذا خوری
- فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- گوجه فرنگی 2 عدد
- زیره نوک قاشق چای خوری