
مرغ سوخاری با سس کره بادام زمینی
طعم متفاوتی از مرغ سوخاری
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
155 کالری
مرغ سوخاری از غذاهای محبوب می باشد. برای مزه دار کردن مرغ روش های زیادی وجود دارد. در عشق آشپزی روش های مختلف و هیجان انگیزی را آموزش خواهیم داد. مرغ سوخاری با سس کره بادام زمینی از آن دسته از غذاهایی است که مطمئنا عاشق آن می شوید زیرا آنقدر نرم و لطیف است که در دهان آب می شود.
طرز تهیه مرغ سوخاری با سس بادام زمینی
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید مرغ سوخاری آن را درست کنید.
طرز تهیه مرغ سوخاری
ابتدا فیله مرغ را به اندازه 2 سانت برش بزنید. هر تکه را به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ هم زده و پودر سوخاری بغلتانید تا تمام سطح مرغ به مواد آغشته شود. به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس تکه های مرغ را در روغن غوطه ور سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود. بعد از سوخاری شدن و سرخ شدن تکه های مرغ سوخاری وقتی هنوز کاملا داغ است و حرارت آن کم نشده است درون سس بادام زمینی بریزید و خوب مخلوط کنید تا تمام سطح مرغ به سس آغشته شود.
طرز تهیه سس کره بادام زمینی
برای تهیه سس هیجان انگیز کره بادام زمینی ابتدا کره بادام زمینی را درون کاسه بزرگی بریزید سپس سس سویا، عسل و کنجد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
به همین سادگی سس خوشمزه شما آماده است.
نوش جان.
نکته ها
- نیاز نیست از نمک و ادویه استفاده شود زیرا پودر سوخاری ادویه های لازم را دارد همچنین سس سویا نیز شور است و نیاز به نمک ندارد.
- کنار مرغ سوخاری با سس کره بادام زمینی از سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری و مقدار زیادی سبزیجات استفاده نمایید.
- حتما از فیله مرغ استفاده شود.
- تکه های مرغ کوچک است و به زمان زیادی برای سرخ شدن نیاز ندارد. زیاد سرخ شدن باعث سفت شدن بافت مرغ می شود.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- فیله مرغ 100 گرم
- پودر سوخاری به میزان لازم
- آرد به میزان لازم گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- کره بادام زمینی 2 قاشق غذا خوری
- سس سویا 4 قاشق غذا خوری
- عسل 1 قاشق غدا خوری
- کنجد 2 قاشق غذا خوری