
خوراک لوبیا
صبحانه خوشمزه برای روزهای سرد
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
152 کالری
یک روز خوب با یک صبحانه خوب شروع می شود. روزهای سرد صبحانه گرم می طلبد. خوراک لوبیا و نیمرو یکی از بهترین و مناسب ترین صبحانه ها برای شروع یک روز خوب است.
طرز تهیه خوراک لوبیا
برای تهیه خوراک لوبیا ابتدا باید 24 ساعت قبل از پخت حتما لوبیا را آب کنید و چندین بار آب را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس لوبیا را با شعله ملایم و 4 لیوان آب بپزید تا خوب پخته و نرم شود.
کمی کره را درون تابه ذوب کنید، پودر سیر، پودر پیاز و پودر پاپریکا را درون کره بریزید تا عطر آن آزاد شود. سپس شکر و رب را اضافه کنید و تف دهید تا خامی رب گرفته شود.
رب سرخ شده را به لوبیا در حال پخت اضافه کنید. سپس یک عدد عصاره گوشت را پودر کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را کم کنید و بگذارید خوراک لوبیا خوب بپزد و جا بیفتد. باید کمی غلیظ شود.
نکته های خوراک لوبیا
- شکر در خوراک لوبیا اصلا طعم آن را شیرین نمی کند، فقط رنگ خوراک لوبیا براق و طعم آن ملایم می شود.
- هنگامی که از عصاره مرغ یا گوشت در غذا استفاده می کنید حتما بعد از اضافه کردن عصاره نمک غذا را بچشید سپس نمک اضافه کنید، زیرا در عصاره نمک وجود دارد.
- حتما لوبیا را خیس کنید زیرا علاوه بر اینکه با این کار نفخ لوبیا گرفته می شود و بافت لوبیا نیز نرم تر می شود.
خوراک لوبیا آماده است.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- لوبیا چیتی 100 گرم
- کره 20 گرم
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
- عصاره گوشت 1 عدد
- شکر نصف قاشق چای خوری
- رب 1 قاشق غذا خوری
- پودر پاپریکا نوک قاشق چای خوری