ته چین اسفناج

ته چین اسفناج

غذای زمستانی پر خاصیت

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 0 کالری

اگر از طرفداران اسفناج هستید حتما دست به کار شوید و ته چین اسفناج نرم و لطیف را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. بسیار ساده و راحت می باشد.

طرز تهیه ته چین اسفناج

ابتدا برنج را شسته و با نمک و آب به مدت حداقل 2 ساعت خیس کنید. فیله مرغ را حبه قندی خرد کرده، در تابه ای کمی کره را ذوب کنید، تکه های مرغ را به کره اضافه کنید و تف دهید. کمی زعفران دم کرده روی مرغ بریزید و مرغ را کنار بگذارید.

برنج را درون قابلمه بریزید و به ازای هر پیمانه برنج 1/5 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید برنج بپزد. وقتی آب برنج شروع به جوشیدن کرد اسفناج و سبزی سیر تازه خرد شده را به برنج اضافه کنید و با برنج مخلوط نمایید. وقتی آب برنج خشک شد از روی شعله بردارید. کف قابلمه را با روغن چرب کنید، سپس چند لایه اسفناج کف قابلمه بچینید. نصف برنج را درون قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید، سپس مرغ را روی برنج بریزید و بقیه برنج را روی مرغ بریزید و مجددا با پشت قاشق فشار دهید. کمی کره را دوب کنید و روی برنج بریزید.

نکته های ته چین اسفناج

  • برنج باید به مدت 10 دقیقه دم بکشد، مدت دم کشیدن نباید زیاد باشد زیرا اسفناج های ته دیگ می سوزد.
  • بهتر است برنج را با کمی آب بیشتر بپزید تا نرم تر شود  و به زمان زیادی برای دم کشیدن نیاز نداشته باشد.
  • می توانید ته چین اسفناج را با برانی اسفناج، ترشی لیته، ماست و لبو و سیر ترشی میل نمایید.

نوش جان.

 

خواص اسفناج

در هر 100 گرم اسفناج:

کربوهیدرات‌ها ۳٫۶ g
قندها ۰٫۴ g
فیبر ۲٫۲ g
چربی ۰٫۴ g
پروتئین ۲٫۹ g
آب ۹۱٫۴ g
ویتامین آی معادل ۴۶۹ میکروگرم (۵۲٪)
ویتامین آ ۹٬۳۷۷ IU
- بتاکاروتن ۵٬۶۲۶ میکروگرم (۵۲٪)
- لوتئین و زآکسانتین ۱۲٬۱۹۸ μg
ویتامین ب۱ (تیامین) ۰٫۰۷۸ میلی‌گرم (۶٪)
ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین) ۰٫۱۸۹ میلی‌گرم (۱۳٪)
ویتامین ب۳ (نیاسین) ۰٫۷۲۴ میلی‌گرم (۵٪)
ویتامین ب۶ ۰٫۱۹۵ میلی‌گرم (۱۵٪)
اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۱۹۴ میکروگرم (۴۹٪)
ویتامین C ۲۸ میلی‌گرم (۴۷٪)
ویتامین E ۲ میلی‌گرم (۱۳٪)
ویتامین K ۴۸۳ میکروگرم (۴۶۰٪)
کلسیم ۹۹ میلی‌گرم (۱۰٪)
آهن ۲٫۷۱ میلی‌گرم (۲۲٪)
منیزیم ۷۹ میلی‌گرم (۲۱٪)
منگنز ۰٫۸۹۷ میلی‌گرم (۴۵٪)
فسفر ۴۹ میلی‌گرم (۷٪)
پتاسیم ۵۵۸ میلی‌گرم (۱۲٪)
سدیم ۷۹ میلی‌گرم (۳٪)
روی ۰٫۵۳ میلی‌گرم (۵٪)

اسفناج برای پیشگیری از سرطان،دیابت و ناراحتی های قلبی بسیار مفید است. همچنین برای سلامت پوست و مو بسیار توصیه می شود.

 

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • برنج 2 پیمانه
  • اسفناج 150 گرم
  • مرغ 100 عدد
  • زعفران به میزان لازم
  • سیر 1 عدد
  • کره 50 گرم
لینک کوتاه
short link icon