
شب یلدا بلندترین سال می باشد، ما ایرانی ها این شب بلند را با مهمانی و دور هم جمع شدن در خانه بزرگان خانواده جشن می گیریم. شب یلدا خوراکی های مخصوص خود را دارد که ما در عشق آشپزی این خوراکی های خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
در این پست مرغ ناردون که یکی از غذاهای خوشمزه شمال ایران می باشد را آموزش می دهیم.
طرز تهیه مرغ ناردون
ابتدا تکه های ران یا سینه مرغ را در روغن سرخ کنید تا سطح مرغ کاملا طلایی شود، مرغ سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. در مرحله بعد کمی کره را در قابلمه ریخته 1 عدد پیاز را ریز خرد کنید و تف دهید سپس 2 حبه سیر رنده شده را به پیاز اضافه و تف دهید، سپس نعناع خشک، زردچوبه، فلفل، رب انار و آب را داخل قابلمه بریزید تا بجوشد، بعد از جوشیدن تکه های مرغ و آب انار را به سس در حال جوش اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.
5 دقیقه آخر نمک و انار دان شده را به خورش اضافه کنید ولی در قابلمه را نبندید تا رنگ انار تغییر نکند و خوشرنگ بماند.
هنگامی که مرغ ناردون آماده شد و در ظرف مورد نظر سرو شد می توان کمی انار روی مرغ ریخت.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- انار 2 عدد
- آب انار 1 لیوان
- پیاز 1 عدد
- نعناع 1 قاشق غذاخوری
- سیر 2 عدد
- مرغ 200 عدد
- کره 10 گرم
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم