مرغ ناردون

مرغ ناردون

غذای ترش و خوشمزه مناسب پائیز و شب یلدا

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 385 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

شب یلدا بلندترین سال می باشد، ما ایرانی ها این شب بلند را با مهمانی و دور هم جمع شدن در خانه بزرگان خانواده جشن می گیریم. شب یلدا خوراکی های مخصوص خود را دارد که ما در عشق آشپزی این خوراکی های خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

در این پست مرغ ناردون که یکی از غذاهای خوشمزه شمال ایران می باشد را آموزش می دهیم.

طرز تهیه مرغ ناردون

ابتدا تکه های ران یا سینه مرغ را در روغن سرخ کنید تا سطح مرغ کاملا طلایی شود، مرغ سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. در مرحله بعد کمی کره را در قابلمه ریخته 1 عدد پیاز را ریز خرد کنید و تف دهید سپس 2 حبه سیر رنده شده را به پیاز اضافه و تف دهید، سپس نعناع خشک، زردچوبه، فلفل، رب انار  و آب را داخل قابلمه بریزید تا بجوشد، بعد از جوشیدن تکه های مرغ و آب انار را به سس در حال جوش اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.

5 دقیقه آخر نمک و انار دان شده را به خورش اضافه کنید ولی در قابلمه را نبندید تا رنگ انار تغییر نکند و خوشرنگ بماند. 

هنگامی که مرغ ناردون آماده شد و در ظرف مورد نظر سرو شد می توان کمی انار روی مرغ ریخت.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • انار 2 عدد
  • آب انار 1 لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • نعناع 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 عدد
  • مرغ 200 عدد
  • کره 10 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon