
اگر از غذاهای تکراری با مرغ خسته شده اید حتما فیله مرغ مغزدار را امتحان کنید. این دستور فیله مرغ مغزدار بسیار لذیذ است.
طرز تهیه فیله مرغ مغزدار
ابتدا فیله مرغ را روی تخته بگذارید و روی فیله را کیسه فریزر بپوشانید و با بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا فیله نازک و پهن شود. سپس کیسه فریزر را بردارید روی فیله ها نمک، پودر پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز بپاشید، فلفل دلمه ای رنگی و سیر را باریک و رشته ای ببرید. از هر رنگ فلفل 1 رشته و 1 سیر را روی فیله قرار دهید، سپس از قسمت پهن فیله را رول کنید و خلال دندان را ار وسط فیله رد کنید تا فیله فیکس شود و مواد از درون فیله خارج نشود. تابه را کمی چرب کنید، فیله ها را درون تابه قرار دهید، شعله را کم کنید و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم فیله ها را بپزید، هر چند دقیقه فیله ها را پشت و رو کنید تا تمام اطراف فیله طلایی و برشته شود.
این غذای جذاب با برنج، نان و سیب زمینی سرو می شود.
فیله مرغ مغزدار لذیذ شما آماده است.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- فیله مرغ 6 عدد
- فلفل دلمه ای 1 گرم
- سیر 2 عدد
- پودر سیر به میزان لازم
- پودر پیاز به میزان لازم
- پودر پاپریکا به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- روغن 2 قاشق غذا خوری