فیله مرغ مغزدار

فیله مرغ مغزدار

طعم جدیدی از مرغ

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 50 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

اگر از غذاهای تکراری با مرغ خسته شده اید حتما فیله مرغ مغزدار را امتحان کنید. این دستور فیله مرغ مغزدار بسیار لذیذ است.

طرز تهیه فیله مرغ مغزدار

ابتدا فیله مرغ را روی تخته بگذارید و روی فیله را کیسه فریزر بپوشانید و با بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا فیله نازک و پهن شود. سپس کیسه فریزر را بردارید روی فیله ها  نمک، پودر پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز بپاشید، فلفل دلمه ای رنگی و سیر را باریک و رشته ای ببرید. از هر رنگ فلفل 1 رشته و 1 سیر را روی فیله قرار دهید، سپس از قسمت پهن فیله را رول کنید و خلال دندان را ار وسط فیله رد کنید تا فیله فیکس شود و مواد از درون فیله خارج نشود. تابه را کمی چرب کنید، فیله ها را درون تابه قرار دهید، شعله را کم کنید و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم فیله ها را بپزید، هر چند دقیقه فیله ها را پشت و رو کنید تا تمام اطراف فیله طلایی و برشته شود.

این غذای جذاب با برنج، نان و سیب زمینی سرو می شود.

فیله مرغ مغزدار لذیذ شما آماده است.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • فیله مرغ 6 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 گرم
  • سیر 2 عدد
  • پودر سیر به میزان لازم
  • پودر پیاز به میزان لازم
  • پودر پاپریکا به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • روغن 2 قاشق غذا خوری
لینک کوتاه
short link icon