
از زمان های گذشته کدو حلوایی یا کدو تنبل یکی از خوشمزه های مهمانی شب یلدا بوده است، دست به کار بشوید و امسال برای شب یلدا کمی خلاقیت به کار ببرید و کدو حلوایی یلدا را به شکل و مزه ای جدید آماده کنید و در کنار خانواده از طعم منحصر به فرد این سوپ کدو حلوایی لذت ببرید.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی، سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست و خرد کرده. سپس پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و کدو حلوایی، سیب زمینی و هویج را به پیاز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و عصاره مرغ را اضافه کنید. سپس 3 لیوان آب روی مواد بریزید. بعد از 30 دقیقه تمامی مواد پخته شده را با گوشت کوب برقی پوره کنید تا سوپ کاملا یکدست و خامه ای شود. سپس در ظرف مورد نظر شرو کنید و روی آن کمی خامه و جعفری بریزید.
سوپ کدو حلوایی خوشمزه شما آماده است.
نکته:
به سوپ های میکس و پوره شده پُتاژ نیز گفته می شود.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- کدو حلوایی 300 گرم
- سیب زمینی 100 گرم
- هویج 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- عصاره مرغ 1 عدد
- خامه مقداری برای تزئین گرم
- جعفری مقداری برای تزئین
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- آب 3 لیوان