
طرز تهیه مرغ کنجدی
ابتدا 200 گرم بازوی مرغ را درون ظرف دردار بریزید سپس پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پودر سیر، ادویه گرام ماسالا و نمک را روی مرغ بریزید و مخلوط کنید تا تمام سطح مرغ به ادویه و پیاز و فلفل دلمه ای آغشته گردد. به مدت 4 الی 6 ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ به خوبی طعم دار گردد.
طرز تهیه سس مخصوص کنجدی
در کاسه ای سس سویا، آب پرتقال، کنجد، کره، عسل و جعفری خرد شده را بریزید. این سس بی نظیر رمز لذیذی مرغ می باشد.
گریل برقی یا تابه گریل را گرم کنید و مرغ را روی آن بچینید و هر طرف مرغ را به مدت 5 دقیقه گریل کنید. دقت کنید زمان پخت بیشتر نشود زیرا مرغ سفت و خشک می شود. بعد از پخت سریعا مرغ را دانه دانه داخل سس بزنید تا کره بر اثر حرارت مرغ آب شود. تمام سطح مرغ را به سس آغشته کنید و مجددا به مدت 30 ثانیه گریل کنید.
مرغ کنجدی لذیذ آماده است. با برنج و نان می توان این مرغ کنجدی عسلی پرتقالی لذیذ را سرو کرد.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- پیاز 1 عدد
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری
- کنجد به میزان لازم گرم
- سس سویا 1 قاشق غذا خوری
- آب پرتقال نصف پرتقال
- جعفری 1 قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- کره 20 گرم
- مرغ 200 عدد
- عسل 1 قاشق چای خوری