مرغ کنجدی

مرغ کنجدی

خوشمزه و لذیذترین مرغ کنجدی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 161 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

طرز تهیه مرغ کنجدی

ابتدا 200 گرم بازوی مرغ را درون ظرف دردار بریزید سپس پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پودر سیر، ادویه گرام ماسالا و نمک را روی مرغ بریزید و مخلوط کنید تا تمام سطح مرغ به ادویه و پیاز و فلفل دلمه ای آغشته گردد. به مدت 4 الی 6 ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ به خوبی طعم دار گردد.

طرز تهیه سس مخصوص کنجدی

در کاسه ای سس سویا، آب پرتقال، کنجد، کره، عسل و جعفری خرد شده را بریزید. این سس بی نظیر رمز لذیذی مرغ می باشد.

گریل برقی یا تابه گریل را گرم کنید و مرغ را روی آن بچینید و هر طرف مرغ را  به مدت 5 دقیقه گریل کنید. دقت کنید زمان پخت بیشتر نشود زیرا مرغ سفت و خشک می شود. بعد از پخت سریعا مرغ را دانه دانه داخل سس بزنید تا کره بر اثر حرارت مرغ آب شود. تمام سطح مرغ را به سس آغشته کنید و مجددا به مدت 30 ثانیه گریل کنید.

مرغ کنجدی لذیذ آماده است. با برنج و نان می توان این مرغ کنجدی عسلی پرتقالی لذیذ را سرو کرد.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • پیاز 1 عدد
  • پودر سیر 1 قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری
  • کنجد به میزان لازم گرم
  • سس سویا 1 قاشق غذا خوری
  • آب پرتقال نصف پرتقال
  • جعفری 1 قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • کره 20 گرم
  • مرغ 200 عدد
  • عسل 1 قاشق چای خوری
لینک کوتاه
short link icon