
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
ابتدا پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و خرد کنید. پیاز را خرد و سرخ کنید و آرد را اضافه کنید و با پیازها سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را را همراه عصاره مرغ، آویشن و آب به پیاز اضافه کنید در این مرحله سوپ باید نیم ساعت بجوشد. بعد از نیم ساعت سوپ را با گوشت کوب برقی پوره کنید. نمک، فلفل و شکر را در این مرحله به سوپ اضافه کنید تا سوپ مزه دار شود.
سوپ گوجه فرنگی به همین سرعت و راحتی آماده است، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با خامه و ریحان تزئین نمایید.
می توان عصاره گیاهی را جایگزین عصاره مرغ کرد و خامه را کلا حذف کرد که در این صورت، این سوپ کاملا گیاهی مناسب افراد گیاه خوار و وگان می باشد.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- گوجه فرنگی 1.5 کیلو
- پیاز 1 عدد
- ریحان 10 شاخه
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- خامه 2 قاشق غذا خوری
- عصاره مرغ 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- شکر نوک قاشق چایخوری گرم
- روغن 2 قاشق غذاخوری
- آرد 30 گرم