
امروزه بازار فینگر فود حسابی داغ است، در عشق آشپزی هر روز فینگر فود جدیدی را معرفی می کنیم، فینگر فود مناسب مهمانی و دورهمی دوستانه و عصرانه می باشد.
طرز تهیه توپک سیب زمینی
سیب زمینی ها را خوب بشورید. سیب زمینی شسته شده را با نمک، سرکه و آب داخل قابلمه ریخته و آب پز کنید. بعد از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شود. پوست سیب زمینی ها را بگیرید. با رنده ریز، رنده کنید. نمک، پاپریکا، زردچوبه و زرده تخم مرغ را به سیب زمینی اضافه و کاملا مخلوط کنید، اگر سیب زمینی چسبنده بود 1 قاشق غذا خوری روغن مایع به آن اضافه کنید. سیب زمینی نباید چسبنده و شل باشد.
از سیب زمینی ها به اندازه یک گردو برداشته و در دست کاملا گرد کنید. وسط سیب زمینی تکه ای پنیر موزارلا بگذارید (پنیر مکعبی گودا و پراتو رنگی نیز می تواند جایگزین پنیر موزارلا گردد) و مجددا گرد کنید و داخل پودر سوخاری درشت (گراتین سوخاری) بغلتانید تا سطح توپک کاملا به پودر آغشته شود. وقتی توپک ها آماده شد به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده سپس در روغن غوطه ور سرخ کنید، بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه کشیده شود.
توپک سیب زمینی هیجان انگیز شما آماده است.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- سیب زمینی 500 گرم
- پنیر موزارلا به میزان لازم گرم
- زردچوبه به میزان لازم
- پودر پاپریکا به میزان لازم
- تخم مرغ 1 عدد زرده
- نمک به میزان لازم
- پودر سوخاری به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن گرم