ته چین مرغ

ته چین مرغ

یه غذای خوش عطر مجلسی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 596 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

ته چین غذای مجلسی و خوش عطر و بسیار خاطره انگیز و نوستالژی است که مورد علاقه بسیاری از ایرانیان می باشد.

طرز تهیه ته چین

ابتدا برنج را با آب و نمک خیس کنید، بعد از حدود 4 ساعت برنج را پخته و آبکش نمایید.برنج باید کمی زنده تر از حالت معمول آبکش شود. مرغ را به هر روشی که می پسندید بپزید سپس استخوان ها را جدا کرده و گوشت را ریش ریش نمایید.(در این روش فیله مرغ با ادویه های دلخواه مزه دار و گریل شده است) 

در کاسه ای ماست، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل، گلاب و زعفران دم کرده را مخلوط کنید. نیمی از برنج آبکش شده را با مایه ماست و زعفران مخلوط نمایید. باقی برنج را فقط با زعفران مخلوط کنید. کف قابلمه را چرب کنید و مایه ته چین را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید، مرغ های ریش شده را روی ته چین بریزید. برنج زعفرانی را روی مرغ ریخته و با پشت قاشق فشار دهید و صاف کنید. کره آب شده را روی برنج بریزید و بگذارید برنج دم بکشد و ته دیگ ته چین برشته و طلایی شود. ته چین را در ظرف مناسبی برگردانید.

زرشک را با کره و کمی شکر و خلال بادام و خلال پسته را با کمی کره سرخ کنید و روی ته چین بریزید.در صورت تمایل قبل از پخت روی لایه مرغ زرشک و خلال پسته بریزید.

ته چین معطر و مجلسی شما آماده است.

نوش جان

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • برنج 2 پیمانه
  • مرغ 150 عدد
  • ماست 50 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد زرده
  • زعفران به میزان لازم
  • زرشک 20 گرم
  • خلال بادام 20 گرم
  • خلال پسته 20 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گلاب 1 قاشق غذا خوری
لینک کوتاه
short link icon