
ته چین غذای مجلسی و خوش عطر و بسیار خاطره انگیز و نوستالژی است که مورد علاقه بسیاری از ایرانیان می باشد.
طرز تهیه ته چین
ابتدا برنج را با آب و نمک خیس کنید، بعد از حدود 4 ساعت برنج را پخته و آبکش نمایید.برنج باید کمی زنده تر از حالت معمول آبکش شود. مرغ را به هر روشی که می پسندید بپزید سپس استخوان ها را جدا کرده و گوشت را ریش ریش نمایید.(در این روش فیله مرغ با ادویه های دلخواه مزه دار و گریل شده است)
در کاسه ای ماست، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل، گلاب و زعفران دم کرده را مخلوط کنید. نیمی از برنج آبکش شده را با مایه ماست و زعفران مخلوط نمایید. باقی برنج را فقط با زعفران مخلوط کنید. کف قابلمه را چرب کنید و مایه ته چین را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید، مرغ های ریش شده را روی ته چین بریزید. برنج زعفرانی را روی مرغ ریخته و با پشت قاشق فشار دهید و صاف کنید. کره آب شده را روی برنج بریزید و بگذارید برنج دم بکشد و ته دیگ ته چین برشته و طلایی شود. ته چین را در ظرف مناسبی برگردانید.
زرشک را با کره و کمی شکر و خلال بادام و خلال پسته را با کمی کره سرخ کنید و روی ته چین بریزید.در صورت تمایل قبل از پخت روی لایه مرغ زرشک و خلال پسته بریزید.
ته چین معطر و مجلسی شما آماده است.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- برنج 2 پیمانه
- مرغ 150 عدد
- ماست 50 گرم
- تخم مرغ 1 عدد زرده
- زعفران به میزان لازم
- زرشک 20 گرم
- خلال بادام 20 گرم
- خلال پسته 20 گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گلاب 1 قاشق غذا خوری