باقالی پلو با مرغ

باقالی پلو با مرغ

یه غذای شیک و مجلسی و بسیار لذیذ

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 974 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

باقالی پلو یک غذای خوش مزه است که جایگاه ویژه ای در مهمانی و مجالس دارد. باقالی پلو با مرغ یا گوشت سرو می شود. باقالی پلو با گوشت ماهیچه لذیذ تر است.

طرز تهیه باقالی پلو

برنج باقالی پلو به روش کته یا آبکش پخته می شود. آب را بجوشانید، سپس باقالی ها را اضافه کنید. درهنگام پخت، کف روی قابلمه را بگیرید. نمک اضافه کنید و در انتها باقالی ها را آبکش کنید.

برنج را پخته اما دم نکنید، باقالی و شوید را به برنج اضافه کرده و بعد از دم کشیدن مقداری کره و زعفران دم کرده روی پلو بریزید. باقالی پلو اماده شده را در ظرف سرو کنید.

طرز تهیه مرغ

مرغ را سرخ نمایید تا طلایی شود. سپس 1 عدد پیاز متوسط نگینی را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده تف دهید. سیر خرد شده را اضافه کرده، در این مرحله اجازه ندهید سیر زیاد سرخ شود. سریعا ادویجات شامل، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به روغن اضافه کرده کمی که تف خورد و عطر ادویه ها آزاد شد 1 قاشق غذاخوری سر پر رب اضافه و سرخ کنید. مرغ را درون قابلمه ریخته 2.5 لیوان آب نیز اضافه نمایید. اجازه دهید مرغ کاملا پخته شود. بعد از حدود 45 دقیقه مرغ آماده می باشد. صبرکنید تا آب مرغ کم و سس غلیظ شود. در این مرحله نمک و کمی زعفران به مرغ اضافه نمایید. هنگام سرو حتما آب مرغ را از صافی رد کنید تا مواد اضافه گرفته و سس کاملا یکدست شود.

ترفند باقالی پلو مجلسی

  • در صورت امکان از باقالی سبز و تازه استفاده شود.
  • باقالی های یخ زده به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.
  • در صورت امکان از شوید تازه استفاده شود.
  • برای مهمانی برنج حداقل از 5 ساعت قبل در آب و نمک خیس شود.
  • برای مجالس، برنج به روش آبکش پخته شود.
  •  هنگام سرو برنج  می توان کمی دارچین روی آن پاشید.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 عدد
  • فلفل دلمه ای 10 گرم
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • دارچین نوک قاشق چای خوری
  • باقالی 200 گرم
  • برنج 2 پیمانه
  • شوید 3 قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم گرم
  • مرغ 200 عدد
  • زعفران به میزان لازم
  • آب 2.5 لیوان
لینک کوتاه
short link icon