
چیکن استروگانف
غذای روسی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
31 کالری
چیکن استروگانف یک غذای روسی می باشد. بیف استروگانف توسط آشپزی با نام استروگانف ابداع گردید به همین منظور نام این غذا به نام این آشپز ثبت گردیده است. بیف استروگانف با ژولین گوساله تهیه می شود و چیکن استروگانف با ژولین مرغ.
ژولین به برش های نازک و بلند گوشت و مرغ گفته می شود.
طرز تهیه چیکن استروگانف
ابتدا یک عدد سینه مرغ را ژولین کنید، یعنی به صورت نوارهای باریک و بلند برش بزنید. سپس با ۱۰ گرم کره تف دهید تا به آب بیفتد وقتی هنوز آب مرغ خشک نشده است یک عدد پیاز درشت را خلالی باریک خرد کنید و به سینه مرغ در حال پخت اضافه کنید، نباید زیاد بپزد و خشک شود، پیاز فقط باید کاراملی شود.
در تابه ای دیگر قارچ خرد شده ررا با کمی آب لیمو تف دهید، آب قارچ که گرفته شد ۲ قاشق آرد و ۱۰ گرم کره به قارچ اضافه کنید و تف دهید تا خامی آرد گرفته شود، سپس نمک و فلفل اضافه کنید و تف دهید، ۱ لیوان شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید آن را به مرغ اضافه کنید. در تابه را ببندید، ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا طعم مواد به خرد هم برود، بعد از 20 دقیقه ۲ قاشق خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، و مجددا 10 دقیقه باید بپزد.
چیکن استروگانف آماده ست.
برای خلال سیب زمینی هم به هر روشی که دوست دارید سیب زمینی ها را خلال کنید نیم ساعت در ظرف پر از آب قرار دهید سپس آبکشی و خشک کنید سپس سرخ کنید، این کار باعث می شود نشاسته اضافه سیب زمینی گرفته شود و هنگام سرخ شدن به سرعت تغییر رنگ ندهد. نوک قاشق زردچوبه هم در حین سرخ شدن به سیب زمینی بیفزایید تا طلایی شود.
چیکن استروگانف را در ظرف سرو بریزید. سیب زمینی سرخ شده را کنار یا روی آن بریزید و با جعفری تزیین و میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- مرغ 1 عدد سینه
- پیاز 1 عدد
- قارچ 100 گرم
- کره 50 گرم
- خامه 2 قاشق غذا خوری
- آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- سیب زمینی 2 عدد