پاستا آلفردو

پاستا آلفردو

پنه آلفردو محبوب ترین پاستا

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 1 کالری

پاستا یک غذای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. یکی از محبوب ترین آن ها پاستا با سس آلفردو می باشد. پاستا آلفردو با پنه درست می شود.

در عشق آشپزی علاوه بر دستور پاستا انواع آن را نیز معرفی خواهیم کرد.

پاستا پنه

به پاستای لوله ای شیاردار پنه گفته می شود. سس به داخل لوله می رود و پاستارا لذید می کند. سسی که در پنه استفاده می شود باید دارای قطعات ریز باشد که بتواند وارد لوله شود.

تصویر پایین نمونه پاستا پنه می باشد.

 

طرز تهیه پاستا آلفردو

برای تهیه سس آلفردو ابتدا کره را داخل تابه بریزید. تکه های مرغ خرد شده را درون کره ریخته و تف دهید، سپس قارچ خرد شده را بیفزایید و کمی آب لیمو ترش روی قارچ بریزید تا قارچ سیاه نشود.

در فاصله ای که قارچ و مرغ می پزد پاستا پنه ها را در آب جوش، نمک و کمی روغن بپزید و آب کش کنید.

در قابلمه ای کوچک کمی کره بریزید تا ذوب شود، سپس خامه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و کمی هم بزنید ولی نباید بجوشد.

خامه را به قارچ و مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود. هنگامی که سس به غلظت دلخواه رسید پاستا پخته شده را به سس اضافه کنید. به

مدت 2 دقیقه باید بپزد تا مزه ها به خرد پاستا برود و کاملا با سس مخلوظ شود.

پاستا آلفردو را درون ظرف مورد نظر بریزید. جعفری خرد شده و پنیر پارمسان روی پاستا بریزید و میل کنید.

نوش جان.

 

مرغ گریل شده می تواند جایگزین مرغ داخل سس شود. بدین صورت که در سس نیاز نیست از مرغ استفاده شود فقط مرغ مه البته بهتر است فیله مرغ باشد را مزه دارد و گریل کنید و هنگام سرو روی پاستا قرار دهید.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • پاستا 100 گرم
  • قارچ 100 گرم
  • مرغ 100 عدد
  • کره 50 گرم
  • خامه 50 گرم
  • جعفری به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • پنیر پارمسان به میزان لازم گرم
لینک کوتاه
short link icon